Vietätkö A-luokan kesälomaa puolison kanssa vai ilman?

Paikalliset
Kommentoi 2

Onko edessäsi A-luokan kesälomareissu? Millainen se on, siis onko retki parasta A-luokkaa kun puoliso jää kotiin vai silloin kun hän tulee mukaan?

Miten teillä lomaillaan: yhdessä, erikseen, lasten kanssa vai jotenkin muuten? Onko erikseen lomaileminen merkki parisuhteen orastavasta kriisistä vai päinvastoin keino hoitaa suhdetta?

Mitkä muut asiat ovat hyvää parisuhteen hoitoa, ja mikä on sille tuhoisaa? Missä menevät ne rajat, joita et ylitä, ja missä ne rajat, joiden yli kumppanisi ei saa astua? Ovatko rajat molemmille samat?

Se, mikä on yhdelle luontevaa ja tavanomaista, voi olla toisen mielestä liian pitkälle menevää. Esimerkiksi puolison tai seurustelukumppanin ystävyyssuhteet voivat olla riidan aihe- tai sitten ei. Onko ystävän sukupuolella väliä, ja missä menevät sopivuuden rajat, kun ystäviä ovat tahoillaan varatut mies ja nainen?

Nurmijärven Uutiset kerää netissä kesän aikana lukijoiden kokemuksia ja ajatuksia parisuhteen säännöistä. Teemme lukijoiden kokemuksista jutun, joka julkaistaan loppukesällä. Kerro ajatuksesi, ne julkaistaan nimettömänä.

Oman tarinasi voit käydä kertomassa osoitteessa www.nurmijarvenuutiset.fi/parisuhde

2 kommenttia Kommentoi
toimitus

Kommentit

21.5.2012 16:00

Kyllä A-luokan lomaa voi viettää puolisonkin kanssa. Lomalle ei vain pidä kasata kaikenlaista puuhaa tai tekemättömiä töitä ainakaan toiselle. Pitää myös muistaa lomailla ja levätä, sitähän varten loma on olemassa. Välillä yhdessä välillä yksin, kyllä sitä tilaa pitää antaa myös toiselle. Kaikenlainen ns. väkisin tekeminen pitää unohtaa, eikä saa liikaa suunnitella asioita etukäteen. Lomalla pieni ex tempore on paikallaan.

24.5.2012 19:05

A-luokan reissu on ystävien kanssa, B-luokan vaimon kanssa, C-luokan koko perheen kanssa ja D-luokka suvun kanssa.

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.