Perttulan lentistytöille kultaa

D-tytöt juhlivat turnausvoittoa viikonloppuna.

Perttulan Tähti

Perttulan Tähden B-tytöt toivat kultamitalit tuliaisina Tampereelta.

Perttulan Tähti

Perttulan Tähden D- ja B-tytöt matkasivat loppiaisviikonloppuna Koijärven Kunnon 80-vuotisjuhlaturnaukseen Forssaan.

D-tyttöjen turnauspäivä oli perjantai ja pelipaikkana Tammela. Vastassa Tähden tytöillä oli neljä joukkuetta: kotijoukkue KoiKu, Karkkilan Pojat, Maskun Kataja ja Blues Volley. Alkusarja pelattiin periaatteella kaikki kaikkia vastaan.

PeTän turnaus alkoi hienosti 2–0 voitolla Maskun Katajasta ja myös KaPo kaatui samoin numeroin 2–0. KoiKu osoittautui turnauksen pahimmaksi vastukseksi ja kahden erän ottelussa toinen erä menikin KoiKulle. Tuttu vastustaja sarjapeleistä eli Blues Volley oli tiukka vastus myös tälläkin kertaa, mutta lopulta voitto irtosi selkeästi 2–0. Alkusarjan voitto hienolla kokonaispelillä PeTälle.

Sijoituspeleihin pääsivät neljä parasta joukkuetta eli PeTä, KoiKu, Kataja ja BV. Pronssista kisasivat Kataja ja BV, kullasta alkusarjan kaksi parasta joukuetta eli PeTä ja KoiKu. PeTä johti loppuottelua alusta asti ja vei voiton selkein numeroin 2–0. Hopealle KoiKu ja pronssille Blues Volley.

D-tyttöjen kultajoukkueessa pelasivat Alina Hurttala (joka myös palkittiin joukkueen tsempparina loppuottelussa), Minna Kauhanen, Hanna Leppä, Emmi Laakso, Karoliina Fyhr ja Siiri Pulkkinen. Joukkuetta valmensi Pasi Välimäki.

B-tyttöjen turnaukselle hienot puitteet lauantaina tarjosi Urheilutalo Feeniks. PeTän tyttöjen peli kulki heti aamusta alkaen ja alkulohkossa kaatuivat kotijoukkue KoiKu ja Akaan A-Volley suoraan 2–0, ja näin oli jo pronssi varmistettu kuuden joukkueen sarjassa.

Sijoituspeleissä sijoista 1.–3. pelasivat PeTä, SoPa C1 Somerolta ja LeKi B Lempäälästä.

Ensimmäiseksi PeTää vastaan asettui toisen alkulohkon voittaja ja kova vastus SoPa C1. Ottelun ensimmäinen erä meni SoPalle numeroin 25–17. Mutta PeTän tytöt eivät suinkaan vielä luovuttaneet ja toisesta erästä muodostuikin varsinainen jännitysnäytelmä: pisteitä voitettiin puolin ja toisin tasaisesti ja erä päättyi lopulta PeTän voittoon huikein numeroin 34–32. Tasainen kolmas erä myös PeTälle lukemin 15–13 ja näin ollen koko ottelu lopulta 2–1.

Kun SoPan ja LeKin keskinäisen ottelun voitto meni LeKille, oli illan viimeinen ottelu PeTä vastaan LeKi käytännössä loppuottelu: voittaja saisi kultaa, häviäjälle hopeaa. Ottelusta ei muodostunut jännitysnäytelmää vaan PeTä vei voiton helpohkosti 2–0 ja siispä illan päätteeksi kultamitalit ja hieno voittopokaali PeTän tytöille, hopeaa LeKi B:lle ja pronssia SoPa C1:lle.

PeTän parhaana pelaajana loppuottelussa palkittiin Emma Tossavainen. Hänen lisäkseen joukkueessa pelasivat Aleksandra Murto, Anna Nurmes, Ada Välimäki, Anna-Mari Moilanen, Senni Hurttala, Saara Sihvo, Oona Laakso ja Ella Häsä.

Joukkuetta valmensi Tiina Hurttala apunaan Nina Moilanen.

Written by:

Ota yhteyttä