Nurmijärven TE-toimipiste lakkautetaan

Paikalliset
Kommentoi 1

Pohjois-Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto lakkautetaan. TE-toimiston Nurmijärven toimipisteen toiminta siirretään muihin toimipaikkoihin.

Työ- ja elinkeinoministeriön ministeriön päätöksellä kunkin ELY-keskuksen alueella on vuonna 2013 yksi hallinnollinen TE-toimisto.

Nykyiset Uudenmaan kahdeksan itsenäistä TE-toimistoa lakkautetaan ja niiden tilalle tulee koko alueen kattava Uudenmaan TE-toimisto.

Uudenmaan TE-toimiston tuleva palveluverkko rakennetaan siten, että jokaisessa toimipaikassa on saatavilla uudistettujen palvelulinjojen mukaiset palvelut.

Suunnitelman mukaan nykyisistä toimipaikoista muun muassa Nurmijärven, Keravan, Mäntsälän, Tuusulan ja Vantaan Myyrmäen toiminta siirretään muihin toimipaikkoihin.

Toimintaa keskitetään muun muassa Hyvinkäälle ja Järvenpäähän.

Mahdollisuuksia perustaa yhteispalvelupiste Hankoon, Karkkilaan, Kirkkonummelle, Loviisaan, Mäntsälään, Nurmijärvelle ja Vihtiin selvitellään.

Yhteispalvelupisteiden perustamisesta neuvotellaan palvelupisteistä kiinnostuneiden kuntien kanssa erikseen.

Lopullinen toimipaikkaverkko on tiedossa toukokuussa. Uuteen toimipaikkaverkkoon siirrytään vuosien 2013-2015 välisenä aikana.

Työvoiman palvelukeskukset jatkavat toimintaansa voimassaolevien sopimusten mukaisesti.

1 kommentti Kommentoi
toimitus

Kommentit

4.3.2012 18:48

Koskahan poliisi ilmoitaa sulkevansa Nurmijärven toimipisteen? Ehkä jo tänä vuonna?

Osallistu keskusteluun

Emme ota kommentteja vastaan viikonloppuisin. Voit osallistua keskusteluun jättämällä kommenttisi maanantain klo 8.00 ja perjantain klo 16.00 välisenä aikana.