Eduskunnan urheilukerho on vihdoin pitkien ponnistelujen jälkeen saanut haastetuksi perivihollisensa Ruotsin valtiopäivät kuntomaaotteluun. Saa nähdä, pystyvätkö kansanedustajat lyömään läntisen naapurin samalla tavalla kuin kävi aikoinaan maaottelumarsseissa. Takavuosien kansanhiihtomaaottelussakin suomalaiset olivat parempia.

Kaatuuko Ruotsi?

1 kommentti Lisää kommentti

Systeemin rakentajat ovat menettäneet uskonsa systeemin toimintaan.

Useiden hallitusten luottomies ministeri Raimo Sailas on menettänyt uskonsa poliittisiin päättäjiin. Vaikka näköpiirissä on kurjat ajat ja rahat ovat loppumassa, poliitikot panevat päänsä pensaaseen.

Suomen stoori on ohi

22 kommenttia Lisää kommentti

Tällä viikolla on vietetty Vanhustenviikkoa teemalla ”Tekee mieli oppia”. Viikon tilaisuuksissa ja viestinnässä on välittynyt ilahduttava viesti siitä, miten esimerkillisesti suurten ikäluokkien sukupolvi jo nyt laajalti toteuttaa elinikäisen oppimisen ideaa – sillä samalla tunnollisuudella, jolla he muutoinkin ovat elämään suhtautuneet.

Tekee mieli oppia

0 kommenttia Lisää kommentti

On ihmetelty, miksi Mauri Pekkarinen (kesk.) halusi eduskunnan varapuhemieheksi, kun siltä paikalta istuntosalin korokkeelta ei juuri saa suutaan avata eikä varsinkaan pitää puheita. Pekkarinenhan kuului suuren salin ahkerimpiin puhujiin ja oli keskustelujen väriläiskä, joka ei sanojaan säästellyt vastustajia ripittäessään.

Kepun ryhmä kuulee kunniansa

0 kommenttia Lisää kommentti