Eduskunnan eräkerhon puheenjohtaja Antti Rantakangas (kesk.) ja Reijo Hongisto (ps.) sekä tarkkailijat Pirkko Mattila (ps.) ja Katja Hänninen (vas.) matkasivat suurin toivein viime viikon hyljejahtiin Perämerelle. Vahvistuksena olivat vielä eräkerhon sihteeri Esa Särkkä ja Suomen metsästäjäliiton puheenjohtaja Lauri Kontro.

Hyljejahdissa saaliiksi vesiperä

0 kommenttia Lisää kommentti

Valtuusto on puhunut ja demokratia toteutunut vai onko? Virallisesti kyllä, mutta monenkaan kuntalaisen mielestä ei. Perussuomalaisten valtuustoryhmä teki ennen ensimmäisten kiintiöpakolaisten ottamista valtuustoaloitteen kuntalaisäänestyksen järjestämiseksi asiasta. Yksi peruste sille, ettei sitä järjestetty, oli moisen äänestyksen hintalappu.

Kuntalaisiin kohdistuvia säästöjä on tämän jälkeen vaikea sulattaa

1 kommentti Lisää kommentti

Vajaat neljä miljoonaa suomalaista asuu maakunnissa, joilla on toivoa tulevasta.

Sen sijaan 1,5 miljoonaa asuu alueilla, joilla ei ole tarpeeksi työtä ja niissä toimeentulo perustuu verovaroilla kustannettuihin tulonsiirtoihin. Siitä huolimatta Juha Sipilän hallitus uskoo tasavertaisten maakuntien Suomeen.

Koko maa ei pysy asuttuna

16 kommenttia Lisää kommentti

Kaikki uudet kansanedustajat eivät ole aloittaneet kovin äänekkäästi. Hjallis Harkimo (kok.) on tähän mennessä puhunut vain kerran. Juha Pylväs (kesk.) ei ole ollut äänessä yhtään enempää, mutta on tehnyt yhden kirjallisen kysymyksen. Pronssin vie Susanna Koski (kok.) yhdellä puheellaan ja kahdella kirjallisella kysymyksellä.

Rinne puhui eniten

0 kommenttia Lisää kommentti

Nurmijärven hiipunut väestönkasvu on laskenut alle kouluikäisten määrää. Seuraavien vuosien aikana satoja pulpetteja jää tyhjiksi. Tämä nostaa rajusti oppilaskohtaisia kustannuksia, jos palveluverkkoa ei karsita ja opetusta keskitetä harvempiin yksiköihin. Jos resurssit kohdennetaan oikein, opetuksen laadusta ei tarvitse tinkiä.

Kouluverkon uudistus on myös mahdollisuus

0 kommenttia Lisää kommentti

Antti Holma muuttaa Lontooseen. Hän kyllästyi rohtuneisiin mummoihin, jotka huutelevat hävyttömyyksiä kaduilla (HS 16.4.).

Onneksi viihde-esiintyjä Holma on ansainnut ison tilin sillä, että rohtuneet mummot ovat hänen uskollinen yleisönsä.

Näkemiin Antti Holma

18 kommenttia Lisää kommentti