Luottamus ratkaisee

Suomi valmistautuu eduskuntavaaleihin vakavammissa tunnelmissa kuin pitkiin aikoihin. Päivän uutiset ovat enimmäkseen mollivoittoisia.

Ukrainassa jännitetään, saadaanko todellinen tulitauko vihdoin aikaan. Pariisi ja Kööpenhamina ovat joutuneet muutaman viikon sisällä veristen terrori-iskujen näyttämöksi.

0 kommenttia Lisää kommentti

Onni on hyvä ystävä

Hyvä ystävä on kuin kaulaliina. Hän on tarvittaessa lähellä ja lämmittää, jos kylmä pääsee kalvamaan. Hyvä ystävä tarjoaa tarvittaessa myös halausta, jos siihen haluaa käpertyä.

Ystävä voi muistuttaa yhtälailla jääkaappimagneettia. Hän on tiivisti mukana arjessa.

0 kommenttia Lisää kommentti

Mistä koivuhalot on tehty?

Valtiopäiväedustajien vaikutusmahdollisuudet ovat kansanedustaja Reijo Tossavaisen (ps.) mukaan varsin rajalliset. Edustajien tekemät sadat aloitteet heitetään valiokunnissa melkein suoralta kädeltä roskakoriin. Vain jos allekirjoittajia on yli sata, asiaan perehdytään vähän tarkemmin. Kansalaisaloitteetkin saavat paremman kohtelun.

3 kommenttia Lisää kommentti

Ladulla kävelijä rikkoo lakia

Päätoimittaja Riikka Laine otti taannoin NU:ssa esille tärkeän asian. Ladulla kävely tai liikkuminen ilman suksia ei ole asianmukaista. Ulkoilureitit kuuluvat kaikille, mutta latu ja luistelu-ura kuuluvat hiihtäjille. Ennen hiihtäjiä ajetuille laduille ehtivät usein koiran ulkoiluttajat ja kävelijät.

4 kommenttia Lisää kommentti