Yritysjohtajia kepitetään pysymään kaidalla tiellä rikoslain, arvopaperimarkkinalain ja julkisuuden kirouksella.

Yritysjohtoa rangaistaan valehtelusta, tietojen pimittämisestä tai vehkeilystä, joka vaikuttaa asiakkaisiin, henkilöstöön, omistajiin tai yhtiön arvostukseen.

Sori vaan, ei tunnu missään

3 kommenttia Lisää kommentti

Demarit ja vasurit ovat naama punaisena vaatineet asumis- ja toimeentulotukimenojen kasvattamista valtionbudjetissa. Miksi? Virallinen selitys: ollaan köyhän asialla.

Todellisuus on tyystin toinen. Kummatkin puolueet hallinnoivat bulvaaneidensa kautta suurta vuokra-asuntomassaa. Ay-liike on toiminnassa yksi merkittävimmistä.

Törkeää rahastusta

7 kommenttia Lisää kommentti

Hosumalla tehty on puoleksi purettu.

Juha Sipilä kertoo johtavansa Suomea liike-elämän opeilla.

Mikä yritys on menestynyt reseptillä, jossa päätetään, perutaan, leikataan, lisätään, liimataan, korjataan ja selitetään? Jos tästä piirrettäisiin prosessikaavio, tuloksena olisi spagettimössö.

Vatulointi, höpelöinti ja sipilöinti

9 kommenttia Lisää kommentti

On vaikeaa myöntää ja vielä vaikeampaa hyväksyä sitä, että hyvä ei voita vaan paha ottaa useimmiten palkkansa.

Tosiasiat riisuvat monelta uskon ja saavat mielen epätoivoiseksi. Toisaalta tosiasioiden tunnustaminen on ainoa keino ongelmien ratkaisemiseksi.

Hajoaako onnela kriiseihin?

10 kommenttia Lisää kommentti

Viikko sitten sain puhelinsoiton Forssasta. Mieshenkilö soitti ja halusi kertoa terveisiä:

”Tunnustan nyt, että tuli viime vaaleissa äänestettyä sitä toista puoluetta, ja nyt kaduttaa niin pirusti. Enää en sitä virhettä tee”, hän kertoi ja mainitsi heillä olevan isompi kahviporukka, joka on tehnyt saman päätöksen.

Rinne teki ihmeen

14 kommenttia Lisää kommentti

Keskusta sai sotetaistojen yhteydessä läpi ikivanhan haaveensa maakuntaitsehallinnosta, mutta se ei käynyt helpolla. Pääministeri Juha Sipilä (kok.) kertoi julkisuuteenkin uhkauksensa, että hän menee presidentin puheille, ellei sopua synny.

Hihat paloivat

1 kommentti Lisää kommentti