Äkkiä liikkumaan!

Saan olla ylpeä ja onnellinen nuori omasta kunnastani, sillä tuntuu, että kunnassamme panostetaan hyvinvointiin ja liikuntamahdollisuuksiin. Viime aikoina on saatu paljon uusia palveluja, kuten uimahalli Rajamäelle ja liikuntapuisto Kirkonkylälle.
0 kommenttia Lisää kommentti

Työn sankarit

Kari Tolvasta (kok.) Espoosta ja Pauli Kiurua (kok.) Valkeakoskelta voi pitää suorastaan iskurityöläisinä. Tolvanen osallistui syysistuntokaudella hallintovaliokunnan ja lakivaliokunnan kaikkiin kokouksiin. Kiuru taas ei jäänyt kertaakaan pois sivistys- ja ympäristövaliokuntien työstä.

1 kommentti Lisää kommentti

Mikä on tärkeää

Olen tuntenut anoppini noin neljätoista vuotta. Emme ole sydänystäviä, mutta kuitenkin jollakin tapaa tekemisissä lähes viikoittain. Olemme tottuneet siihen, että hän on aina käytettävissä, kun ylimääräistä käsiparia tarvitaan.

11 kommenttia Lisää kommentti

Kultaa ja kunniaa

Eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma (sd.) tuntee joukkonsa. Kun Ruotsin kuningas Kaarle Kustaa ja kuningatar Silvia äskettäin vierailivat eduskunnan valtiosalissa, puhemies kehui suomalaiskansanedustajien viime vuosien hiihtomenestystä Pohjolan parlamenttien hiihtokisoissa.

0 kommenttia Lisää kommentti

Asiaansa sitoutuneita

Näinä päivinä eduskunnassa on useampia kahvitilaisuuksia. Eduskuntatyön nyt jättävät edustajat tarjoavat kahvia ja joskus kakkuakin hyvästellen samalla vanhaa työpaikkaansa.

Joukossa on edustajia, jotka ovat saaneet kansalaisilta valtakirjan kahden tai kolmen vuosikymmenen ajan.

6 kommenttia Lisää kommentti

Älä riko vaan rakenna

Ilmassa on iloista puheensorinaa, vilpitöntä innostusta ja lennokkaita ideoita. ”Olisi kiva järjestää bänditapahtuma!” ”Talvella tiet pitäisi hiekoittaa paremmin!” ”Voisiko Nurmijärvellä olla graffitiseinä nuorille?”

On uuden nuorisovaltuuston järjestäytymisviikonloppu.

2 kommenttia Lisää kommentti

Luottamus ratkaisee

Suomi valmistautuu eduskuntavaaleihin vakavammissa tunnelmissa kuin pitkiin aikoihin. Päivän uutiset ovat enimmäkseen mollivoittoisia.

Ukrainassa jännitetään, saadaanko todellinen tulitauko vihdoin aikaan. Pariisi ja Kööpenhamina ovat joutuneet muutaman viikon sisällä veristen terrori-iskujen näyttämöksi.

45 kommenttia Lisää kommentti