Ympäristöhoidon laitteita niin yksityis- kuin ammattikäyttöönkin

Joka lähtöön. Teemu Häkkinen, vas. ja Jorma Nikolajew lupaavat laajan valikoiman ympäristönhoidon laitteita niin kotitalouksille kuin ammattikäyttöönkin.

Esko Artell

Kirkonkylän Kuusimäessä toimintansa viime viikolla aloittaneet NH-Koneet Oy:n vetäjät, Teemu Häkkinen ja Jorma Nikolajew, tietävät tulleensa kilpailuille markkinoille. Kuusimäentie 1:een, entisiin Sara-tuotteen tiloihin perustettu yritys tarjoaa tiivistetysti sanottuna ympäristöhoidon laitteita ja varusteita sekä kotikäyttöön että alan ammattilaisille. Häkkinen ja Nikolajew luottavat paitsi tuotteisiinsa niin myös omaan osaamiseensa, ammattitaitoon ja palvelualttiuteen.

– Itse olen ollut alalla kymmenkunta vuotta ja Jorma vielä reippaasti pidempään. Näin ollen asiantuntemus ei ainakaan lopu kesken. Meillä on käyttävissämme olevassa kiinteistössä hyvää tilaa myös huolto- ja varaosapalveluille. Edustamamme tuotteet eivät ole kaikkein halvimpia, mutta laatu onkin avainsana kaikessa toiminnassamme, Teemu Häkkinen kiteyttää.

NH-Koneet myy rankemmalta sektorilta muun muassa New Holland -traktoreita. Valikoimista löytyy myös kiinteistötraktoreita ja pienkuormaimia lisälaitteineen. Kuluttajasortimenttiin kuuluivat esimerkiksi eri malliset, myös päältä ajettavat ruohonleikkurit, moottorisahat, erilaiset trimmerit ja lehtipuhaltimet. Jyrsimiä ja painepesureita löytyy niin ikään moneen tarpeeseen. Liikkeessä on saatavilla myös siemeniä 10 kilon, ja sitä suuremmissa säkeissä.

– Kuten siemenienkin hyllylle ottaminen kertoo, halusimme avata myymälämme juuri nyt keväällä. Nurmijärveltä puuttuu muutenkin tällainen pienkoneliike, vaan ei enää. Aikaisempaan toimintaamme on kuulunut ammattiasiakkaidemme luona kiertäminen. Tämä työ jatkuu nyt rinnan vähittäismyymälän ylläpidon kanssa. Uskon, että konsepti on oikein hyvä, Häkkinen tuumii.

Nurmijärveläiset löysivät NH-Koneet jo avajaisviikolla. Ensimmäinen myyty tuote oli oksasilppuri.