Nämä miehet kisaavat Mr. Gay Finlandin voitosta

He ovat kuusi Mr. Gay Finland -finalistia.

Mikko Rasila / MrGayFinland.fi

Suomen seuraavan homokuninkaallisen etsintä on täydessä vauhdissa. Mukana on kuusi finalistia. He ovat Ilia Kalioujnov-Salminen, Janne Tiilikainen ja Niko Saarinen, Jani Nieminen, Jukka Miettinen ja Toni Takala.

Mr. Gay Finalnd valitaan ravintola Dtm:ssä keskiviikkona 27.kesäkuuta järjestettävässä finaalishow´ssa.

Vuoden 2012 Mr. Gay Finlandin valitsevat Normihomolehti-NHL:n päätoimittaja Maria Seppälä, nykyään Leena Hefner o.s. Herppeenluomanakin tunnettu näyttelijä Armi Toivanen, ohjaaja-käsikirjoittaja Elias Koskimies ja valokuvaaja Mikko Rasila. Kilpailun päätuomarina toimii koreografi Osku Heiskanen ja juontajina nähdään Jarkko Valtee ja Anna Perho.

Illan aikana lavalle nousee myös vuoden 2011 Mr. Gay Finland Jussi Laitinen.

Mr. Gay Finlandiksi haetaan komeaa ja empaattista homomiestä, joka pystyy puhumaan homojen oikeuksien puolesta. Hän suhtautuu ihmisiin ennakkoluulottomasti ja pystyy toimimaan hyvän tahdon lähettiläänä ja edustamaan Suomea maailmalla. Kilpailu on osa Helsinki Pride -kaupunkifestivaalia ja sen tuotto lahjoitetaan tänä vuonna Oulussa järjestettävän North Priden hyväksi.

Kommentit

Kyllä täytyy ihmetellä ihmisiä jotka voivat olla kiinnostuneita homomisseydestä?
Onko niilä lepakoilla, sitten lepakkomissit?
Kaikkea sitä ihminen keksiikin saadakseen julkisuutta hinnalla millä hyvänsä!!

Xantippa

ei saa kysyä - munkin aiempi kysymys siitä, miksi näitä uutisoidaan sensuroitiin veke.

Kato homous on muotia, se on oikein ja hyvää. Ei saa kritisoida oikeaoppisuutta, voi tulla paavin bulla niskaan

Jurpo

Voi kiesus mitä kommenntteja!! Varokaan nyt, se homotauti iskee varmaan tämän ruudunkin välityksellä... on kai tässä maassa muitakin ongelmia kuin miettiä kenen kanssa kukin elämäänsä viettää.

Vai onko tässä vain kyse siitä että siellä omassa kaapissa alkaa jo ahdistamaan?

Reitory

Itse tunnen aika monta homoseksuaalista ihmistä?! Eivät he sen kummoisempia ole kuin heterotkaan... eli ihan tavallisista ihmisistä on kyse. Ja kyllä, niin homoista kuin heteroistakin löytyy outoja tyyppejä, mutta se on vain luonnollista. On hyvä, ettei kaikki ole tehty samasta muotista.

Annetaan siis miesten kisailla. Ehkä kohta on "Suomen kuumin" -kisa, missä on sukupuolesta ja suuntautumisesta huolimatta kaikki samassa kisassa. Ei elämä ole niin vakavaa! :D

:)

Millaista olisi tavata homo, mistä he juttelevat, mistä tunnistaisi homon ???
Minä olen homo sapiens ja homo erectus ja homo ludens, mutta en homo levior quam pluma enkä homo faber, enkä homo homini lupus...homo novus...onko heitä, enkeleitä...

face

Homofobia on tutkimusten mukaan yleisintä ihmisillä, jotka itse ovat tunteneet vetoa samaa sukupuolta oleviin, mutta joilta autoritaariset vanhemmat ovat sellaiset tuntemukset kieltäneet.

Tutkimuksia on tehty yhteistyössä Rochesterin ja Essexin yliopistoissa Englannissa sekä Santa Barbaran yliopistossa Kaliforniassa, kertoo Science Daily -lehti.

"Henkilöt, jotka pitävät itseään heteroseksuaaleina, mutta jotka psykologisissa testeissä osoittavat tuntevansa vahvaa vetoa samaan sukupuoleen, saattavat pitää homoja ja lesboja uhkaavina", koska nämä muistuttavat heitä heidän omista taipumuksistaan, kertoo tutkija Netta Weinstein.

Psykologian professori Richard Ryan lisää, että monissa tapauksissa kyse on ihmisistä, jotka ovat sodassa itsensä kanssa ja jotka kääntävät sisäisen konfliktinsa ulospäin.

Lisävaikutuksensa fobian muodostumiseen on tutkimuksen mukaan sillä, jos henkilö kasvoi autoritaarisessa perheessä, jossa homoseksuaaliset taipumukset oli jyrkästi kielletty.

Tutkijoiden mukaan löydökset voivat auttaa selittämään, millainen dynamiikka on homoihin kohdistuneiden viharikosten taustalla ja miksi monet homoja kiivaasti vastustavat aktivistit ovat itse jääneet kiinni homosuhteista.

Helsingin Sanomat - 11.4.2012

Jena

Yo. homofobiaselitys sopii katoliseen kirkkoon.
Katolinen kirkko on suhtautunut kaksinaismoraalisesti homoseksuaalisuuteen:
- Kirkko vastustaa virallisesti homoseksuaalisuutta.
- Kirkon työntekijät ovat jääneet kiinni homosuhteista, joita kirkon johto on peitellyt. - Paljon kielteistä julkisuutta on tullut katoliselle kirkolle siitä, että sen työntekijät ovat käyttäneet seksuaalisesti hyväksi lapsia ja muita alaikäisiä. Kaiken lisäksi kirkko on peitellyt tätä toimintaa vuosikymmeniä.

Virallisesta kielteisyydestä huolimatta katolinen kirkko vetää puoleensa homoseksuaaleja, koska:
- Yhdestä sukupuolesta koostuvat yhteisöt (luostarit sekä munkki- ja nunnajärjestöt) tuntuvat houkuttelevilta homoseksuaaleista.
- Pappien selibaattivaatimus on johtanut siihen, että pappisura kiehtoo vain harvoja heteroseksuaalisia.

katolinen kirkko, kaksinaismoraalisuus ja homofobia

Keinot on monet sano akka, kun kissalla pöytää pyyhki. Fobia, olipa vaikka oman pöydän siistimistä on kuin oman psyyken objektivointia, kun pöly on jo lakaistu maton alle. Itseä ei voi tutkia, tutkijakaan, siistiytymätä. Subjekti on objekti on subjekti. Olen homo.

face

Milloinkahan Mr. ja Ms. biseksual -kisat saavat julkisuutta Suomessa? - Silloin tulisi yleiseen tietoisuuteen ja virallisen julkisuuden tunnustamaksi, että jokaista seksuaalista suuntausta ei voi toteuttaa parisuhteen puitteissa.

julkista olemassaoloa tarvitaan

Turha osallistua, presidentti vaihtui eli kutsua Linnan Juhliin ei tule. Toki olihan Halonen oikeassa kutsuessaan Mr. Gay F.:n juhliin, onhan voitto valtakunnallisesti merkittävä, Miss Suomi-kisan voitto päinvastoin ei. (sarkasmia, tarkennus)

Micce