Paikalliset

Rajamäen lukio kastoi ykköset kilpaa sateen kanssa

Kaste tulokkaille. Rajamäen lukion ekaluokkalaiset on nyt kastettu. Kastajaisia vietettiin ystävällisessä hengessä.

RAJAMÄKI (NU)Sade oli toisena vuotena peräkkäin innokas avustaja Rajamäen lukion kastajaisissa Märkiön leirikeskuksessa maanantaina. Ilmaan ei juuri ehditty kiinnittää huomiota, kun kymmenet ensimmäisen luokan opiskelijat kirmailivat suorittamaan toisen luokan tutoreiden heille määräämiä tehtäviä.

Ihan helpolla eivät tämänvuotiset ykköset päässeet, sillä nopeuskilpailuna piti etsiä muun muassa hyönteinen ja maastoon piiloutunut sirkusteemanmukaisesti pukeutunut opettaja.

– Ykköset lähtivät todella mukavasti kaikkiin juttuihin mukaan, iloitsee tutor-opiskelijana toimiva Mimmi Iivari

– Onneksi täällä ei ole ollut mitään mopotusta, vaan tosi kivaa. Paras juttu oli rehtorinsaalistuskilpailu, vaikka reksi taisikin siinä hutakassa kaatua tuonne pöheikköön, kertoo ensimmäisen luokan opiskelija Joni Kiiski.

Sateen yltyessä kaatosateeksi pääsivät lukiolaiset nauttimaan leirikeskuksen sisätiloihin pitsaa ja virvokkeita. Virallisemmasta osuudesta vastasi oppilaskunta, joka sai uusista lukiolaisista runsaasti innokasta lisävoimaa.

– Olen todella iloinen ja yllättynyt koko oppilaskunnan puolesta, että sen toiminta herätti tänään näin paljon kiinnostusta, myhäilee oppilaskunnan aktiivi Jussi Immonen.

Päivä päätettiin vielä tietokilpailuun, jossa arvuuteltiin eri opettajille sattuneita kommelluksia. Muisteltavaa kastajaisista riitti vielä paluumatkallakin: kuka olikaan se opettaja, joka oli ajanut kolarin teräsmiehen kanssa?

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat