Voittaja on nyt selvillä! Aki Linnanahde on Vuoden nurmijärveläinen

Aki Linnanahde

arkistokuva

Kansa on puhunut. Nurmijärven Uutisten lukijat ovat äänestäneet Vuoden nurmijärveläiseksi radio- ja tv-juontaja Aki Linnanahteen .

Ahkerasti voittonsa puolesta muun muassa radiossa kampanjoinut Linnanahde keräsi yli 37 prosenttia kaikista annetuista äänistä.

Linnanahteen kannattajat perustelivat valintaansa muun muassa näin:

"Uskaltaa puhua avoimesti tunteistaan. Lisäksi reilu, komea, hyvä mainos Nurmijärvelle!"

"Rautaisen ammattilaisen takaa löytyy myös pehmeä elämää rakastava mies."

"Saa Nurmijärven kuulostamaan maailman parhaimmalta paikalta"

"Positiivisuuden ikoni! "

"Aki <3"

Kilpailun toiselle sijalle sijoittui varsinaisen ehdokaslistan ulkopuolelta aivan kärkikahinoihin kirinyt Annariikka Rantala . Hänet tunnetaan muun muassa Nurmijärven kunnan viransijaisena maaseutuasiamiehenä.

Kaikista tiukin kamppailu käytiin kuitenkin kilpailun kolmannesta sijasta. Aivan viime metreille saakka pronssisijassa olivat lähes yhtä tiukasti kiinni Rajamäen Pienen ravintolan ravintoloitsijat Antti ja Ellen Hinttala , salibandyn SM-kultaa voittaneen SB Pron liiganaiset sekä koripalloseura Klanmky Wolves. Viimeisen äänestyspäivän äänet nostivat lopulta Wolves-joukkueen kilpailun kolmannelle sijalle.

Vuoden nurmijärveläinen -kisassa annettiin tänä vuonna ennätykselliset yli 2 400 ääntä.

Kilpailun kolme parasta palkittiin Nurmijärven kirkonkylässä järjestetyssä tilaisuudessa.

Katso täältä video, missä Vuoden nurmijärveläinen -kisan voittaja kiittää äänestäjiään.

Voittajan haastattelu julkaistaan Nurmijärven Uutisten paperilehdessä ja verkkosivuilla keskiviikkona 18. kesäkuuta.

Vuoden nurmijärveläinen top 5

Aki Linnanahde

Annariikka Rantala

Klanmky Wolves

Antti ja Ellen Hinttala

SB-Pron liiganaiset

Kommentit

Nyt meni kyllä voitto ihan väärään suuntaan. Ällöttävä media-julkkis joka louskutti ehdokkuuttaan radiokanavalla. Ei ihme, että kaiken maailman hörhöt lähti äänestelemään.
Palkinto ei todellakaan kuulu Linnanahteelle!!

TähtiSelkä

Mitähän tämä "vuoden nurmijärveläinen" Linnanahde on nurmijärveläisten eteen tehnyt? Heittänyt moottoriteillä mäkkäriroskat tienvarteen? Siinä kaikki.

Sonny

Hyvää mainosta? Juu, ensivuonna tämä linnanlähde on varmaan vuoden vorssalainen, onhan hän kuitenkin pysähtynyt siellä huoltoasemalla matkallaan Turkuun, jonka kokee kotipaikakseen. Ainakin omien sanojensa mukaan. Oksensin juuri suuhuni.

Tico

Kummallista, että ei-paikallinen valitaan vuoden paikalliseksi? Jäipä paha maku suuhun. Plus että on sääli, jälleen turha julkkis voittaa skaban. Olisi ollut hienoa saada joku paikallinen, aito taho, edustamaan vuoden nurmijärveläistä. Olipa sääli.

vastaus

Aika törkeetä että mainostetaan radiossa että " äänestäkää Akia" muilla ei mahdollisuutta saada ilmaista mainosaikaa radiossa. Häpeä Aki!!!

Ei enää Novan kanavalla

Kukaan ei edes tiennyt koko Nurmijärvestä ennen Novalla alkanutta kampanjaa. Ei kannata olla niin pipo kireällä yhden tyhjänpäiväisen kilpailun takia.

kuuntelija

Oletko kysynyt tiesikö kukaan meistä nurmijärveläisistä mitään Nurmijärvestä? Meillä arvostetaan ahkeraa työtä omiemme eteen. Maanantaista eteenpäin Novalla ei mainita meitä sanallakaan, kun taas muut ehdokkaat jatkavat ponnistelujaan rakkaan kuntamme hyvinvoinnin eteen.

Rengasukko

Eikö vika ole kilpailussa, eikä sen voittajassa. MIksi järjestetään tällainen kilpailu mihin voi kuka tahansa osallistua. Kannattaisi varmasti vähän sääntöjä tarkistaa...

täh?

Henkilöiden ollessa kyseessä tulee ehdokasasettelussa ehdottomasti olla sääntö, että henkilön tulee olla Nurmijärveläinen. Siis asua Nurmijärvellä.

ÄLLISTYNYT

ja viime vuonna oli micheliinin rengas-ukko :/ joten.... Hyvä että *ihminen* voitti :) Onnea vaan voittajalle

Anonyymi

Aki on taatusti ottanut miestä vahvempaa, joten kun B-näytteet tarkistetaan, lasketaan kruunu Anskun kauniille kutrille.

Paksu-Pertti

Nurmijärvi on ainakin tullut tunnetuksi Suomen kartalla nimenomaan vuoden Nurmijärveläisen toimesta. Olkaa nyt tyytyväisiä tähän, ei se Nurmijärvi ihantotta katoa myöskään Novalta mihinkään. Jäitä hattuun!

Lyyli

Eihän Nurmijärven kunnanjohtajakaan asu Nurmijärvellä,vaan Espoossa.Kuinka ihmeessä hänellä voi olla aito intohimo ja sitoutuneisuus ajaa Nurmijärven asioita??Vielä isompi ristiriita kuin tuon turhisjulkkiksen valinta Sipoosta!

timi

Kisan voittajalla ei ole mitään ansiota tulla valituksi vuoden Nurmijärveläiseksi! Tässä nähtiin ainoastaan median ja radio Novan vaikutus tulokseen.

ulkopaikkakuntalainen

Kilpailun järjestäjä toki järjesti kilpailun kuten parhaaksi katsoi. En ole Novan kampanjaa kuullut. Mutta aikoinaan kuuntelin Radio Rockia kun Linnanahde oli vielä korporaatiossa, ja ei kyllä IKINÄ tuonut Nurmijärveä esiin mitenkään positiivisessa valossa. Korkeintaan oli ummehtunut takapajula josta oli hienoa päästä pois. Toki ihan kiva, jos nyt tämän tittelin saadakseen oli toinen ääni kellossa, mutta minusta ei ansaitse vuoden NURMIJÄRVELÄISEN titteliä.

En tuhlaa ääntäni seuraavalla kerralla

Onpa nolo tulos! Jengi on sekaisin tai sit tää on ihan läppä koko äänestys. Tai sit tässä vaan nähdään miten Nurmijärvellä arvostetaan naisurheilua. Meidän säbä-naiset voitti sentään joukkueurheilussa SUOMEN MESTARUUDEN!!! Viides sija? Haloo!!!

Aleksis Kiven naapuri

Kyllä mahtaa tällä Novan EL-Crew:lla olla hauskaa kun hekottelevat kansan tyhmyydelle ! Varmaan kaikki Nurmijärveläiset kuuntelevat tästä lähtien ainoastaan Novaa, kun "oma poika" on siellä heittämässä läppää. Ensi vuonna sitten Enbusken vuoro, ei haittaa vaikka asuisi Espoossa !

Perusespoolainen