Nurmijärvi Nyt kokoaa paikalliset toimijat Keudaan

Puuhaa pikkuväelle. Keudan oppiaineiden ja erilaisten yritysten toimintaan tutustumisen ohella järjestetään lapsille puuhanurkka. Viime vuonna puuhanurkka sai osakseen suuren suosion. Perttulalainen Jesper Pellinen, 8, valitsi itselleen Batman-teemaisen kasvomaalauksen.

Linda Kindt

Nurmijärvi Nyt –tapahtuma kokoaa jälleen yrittäjät, opiskelijat ja kuntalaiset Perttulan Keudaan tulevana viikonloppuna.

Perjantaina on luvassa yrittäjien verkostoitumispäivä, ja lauantaina ovet ovat avoinna kaikille halukkaille. Lauantain yleisöpäivässä paikalliset yritykset esittelevät toimintaansa ja Keudan opiskelijat ovat järjestäneet yleisölle erilaista viihdykettä.

Keudan mediaopiskelijat ovat varautuneet mm. kuvaamaan henkilö- ja ryhmäkuvia, autoalan väki järjestää näytöksiä, talonrakentajat antavat ohjeita muuraukseen sekä laatoitukseen ja sähköalan opiskelijat esittelevät uusiutuvan energian avulla toimia kodin lämmitysjärjestelmiä.

Lasten viihtymisestä tapahtumassa huolehtii sosiaalialan opiskelijoiden puuhapaikka ja ruokatarjoilusta vastaavat ravintola-alan opiskelijat.

Lauantaisen tilaisuuden juontajaksi on saatu viimevuotiseen tapaan laulaja Anna Hanski, joka myös esiintyy perjantaina yrittäjäpäivän vieraille.

Nurmijärvi Nyt -tapahtuman ideana onkin, että mahdollisimman moni kuntalainen ja opiskelija pääsee tutustumaan paikallisiin yrityksiin. Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty tapahtuma houkutteli ammattikoulun tiloihin noin 600 kävijää.

Nurmijärvi Nyt –tapahtuma Perttulan Keudalla la 25.10. kello 10–16. Tapahtuman osoite: Keudan ammattiopisto, Lopentie 20, 01860 Perttula. Lisätietoja tapahtumasta www.nurmijarvinyt.fi.

toimitus