Paikalliset

LVI-Dalton Oy on Vuoden Uponor KOTI -jälleenmyyjä

Vuoden KOTI-jälleenmyyjäksi valitusta LVI-Dalton Oy:stä palkinnon vastaanottivat Mikko (kesk.) ja Janne (oik.) Säteri. Tapahtuman juontaja Oskari Palomäki (vas.) onnitteli voittajia.

Nurmijärveläinen LVI-Dalton Oy on palkittu vuoden 2014 Uponor KOTI -jälleenmyyjänä. Jälleenmyyjäverkostoon kuuluu Uponorin kanssa sopimussuhteessa olevia LVI-alan ammattilaisia-

− Jo perinteeksi muodostunut Vuoden Uponor KOTI -jälleenmyyjä -titteli on vuosittain jaettava huomionosoitus esimerkillisestä Uponor KOTI -asiakaslupauksen mukaisesta toiminnasta, kertoi palkinnon luovuttanut markkinointipäällikkö Juha Hietanen Uponorilta.

Uponor KOTI –jälleenmyyjäverkostoon kuuluu yli 200 yritystä eri puolilla Suomea. Kaikki verkostossa toimivat jälleenmyyjät on koulutettu Uponor Akatemiassa.

Uponorin myyntiryhmäpäällikkö Antti Haikka kertoo, että sopimusverkoston jäsenet ovat yleensä Uponorin pitkäaikaisia kumppaneita, joiden työn jälkeä on helppo suositella asiakkaille. Yksi palkitsemiskriteeri onkin asiakkailta saatu palaute.

– LVI-Dalton Oy on toiminut esimerkillisesti ja Uponorille tulleet asiakaspalautteet yrityksen toiminnasta ovat olleet erinomaisia. Yrityksen avainhenkilöillä on ollut aktiivinen ote Uponor KOTI -palvelukonseptissa ja sen kehittämisessä, kertasi Haikka palkitsemisperusteita.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat