Vapaa-aika

SPR käynnistelee nyt Klaukkalassa ystävätoimintaa

Outi Mustonen koulutti ystävätoiminnasta kiinnostuneita viime viikolla Klaukkalassa.

SPR Klaukkala-Lepsämä käynnistelee nyt ystävätoimintaa Klaukkalan alueella.

Ystävätoimintaa käynnisteltiin viime viikolla, kun Klaukkalan jäähallille kokoontui joukko ystävätoiminnasta kiinnostuneita ihmisiä ystävätoiminnan koulutuksen merkeissä. SPR Klaukkalan-Lepsämän osaston järjestämän kurssin kouluttajana toimi Outi Mustonen . Hän työskentelee sosiaalitoiminnan suunnittelijana SPR:n Helsingin piiritoimistossa.

SPR:n paikallisosaston puheenjohtaja Ismo Uusitalo kertoo, että kurssin tavoitteena oli saada koulutettuja ystäviä ja siten saada ystävätoiminta käynnistymään Klaukkalan alueella.

– Ensisijainen tarkoitus on alkuun keskittyä nuorten ystävätoimintaan ja laajentaa toimintaa myöhemmin kysynnän mukaan. Toiminnan lähtiessä käyntiin koulutuksen piiriin otetaan lisää ystävätoiminnasta kiinnostuneita ja heidät koulutetaan sekä perehdytetään ystävätoimintaan, Uusitalo lupaa.

Uusitalo kertoo, että kurssilta kävijät saivat perusteet ystävätoimintaan ja kurssin loppuosassa pohdittiin miten toimintaa olisi hyvä lähteä käynnistämään.

– Kävin mukana kurssilla ja olin ilahtunut kurssin saamasta mielenkiinnosta. Vielä kun saadaan jokunen nuori lisää mukaan toimintaan, niin löytyy tasavertaisia kumppaneita aloitukseen, paikallisosaston puheenjohtaja iloitsi kurssin jälkeen.

Toimintaa lähdetään käynnistelemään seuraavassa ryhmäillassa keskiviikkona 22.4.2015 18.30 alkaen Klaukkalan kirkon iltapäiväkerhon tilassa – sinne kaikki kiinnostuneet voivat saapua paikalle kuulemaan ja antamaan ehdotuksia startille ja sen ajankohdalle.

Tapahtuman ja yhteystietoja löydät osoitteesta https://rednet.punainenristi.fi/Klaukkala-Lepsama

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Vapaa-aika

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat