Paikalliset

Suomiehessä tempaistaan koulun säilymisen puolesta

Lauantaina 15.3. Suomiehellä järjestetään vauhdikas tapahtuma Suomiehen koulun ja sen toiminnan säilymisen puolesta. Tapahtumassa pääsee nauttimaan mm. mönkijöistä, ralliautoista, kotieläimistä, letuista, poniajeluista ja kasvomaalauksista. Tapahtumassa on myös arpajaiset.

Tapahtumassa on myös mukana Crazy Mike Stunt Team autoineen. Crazy Miken stuntteja pääsee seuraamaan kello 11.00. Marcin Machin ja Mieczyslaw Gasienican esityksestä hevosillaan pääsee nauttimaan kello 13.00.

Tapahtuman järjestävät kylätoimikunta ja kyläläiset. Tapahtuman tuotot käytetään Suomiehen koulun, oppilaiden ja Suomiehen kylätoimikunnan hyväksi.

Tapahtuma järjestetään 15.3 kello 10.00 alkaen osoitteessa Suomiehen koulutie 267, Nurmijärvi. Tilaisuus on ilmainen, mutta kyyditys ralliautossa on maksullinen. Ajo-ohjeet: Rantakulmantie tai Suomiehentien kautta. Suomiehen koulutie suljettu rallinajon takia.

Miko Keinänen

Kirjoittaja on Klaukkalan yläasteen kahdeksasluokkalainen, joka on tällä viikolla TET-harjoittelussa Nurmijärven Uutisissa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat