Nurmijärvi NYT auttaa yrityksen tunnetuksi tekemisessä

Ria Widerholm

Kokenut yrittäjä tietää, missä kannattaa olla mukana.

Klaukkalassa toimivan Kukkataivaan yrittäjän Rauni Koivukankaan mielestä Nurmijärvi NYT -tapahtuma on paikallisille yrittäjille oiva tapahtuma, jossa asiakkaat pääsevät tutustumaan yrittäjiin.

– Tapahtuma on pysynyt mielenkiintoisena, sillä se kehittyy ajan mukana. Tapahtuma on myös osoittautunut sopivan pituiseksi ja hyväksi sijainniltaan, Koivukangas sanoo.

Avoin mieli on suuri osa hyvän lopputuloksen saavuttamista.

 

 

Koivukangas on ollut mukana reilun kuukauden päästä pidettävässä tapahtumassa alusta asti. Hän kertoo, että NYT:in kautta kukka-ala ja sen moninaisuus on tullut tunnetuksi paikallisille asiakkaille. He ovat saaneet uusia vinkkejä esimerkiksi siitä, kuinka kukilla voi sisustaa.

 

Koivukangas suositteleekin tapahtumaa muillekin yrittäjille.

– Yrittäjälle on tärkeää olla esillä erilaisissa tapahtumissa, jotta asiakkaat löytävät yrityksen ja yrittäjät saavat uusia kontakteja, Koivukangas sanoo.

Koivukangas kehottaa yrittäjiä hyödyntämään Keudan ammattiopiston yhteistyömahdollisuuksia, sillä ainakin hän on saanut positiivisia kokemuksia.

– Avoin mieli on myös suuri osa hyvän lopputuloksen saavuttamista.

Yrittäjä muistuttaa, että paikallinen näkyminen on tärkeää, koska asiakasryhmä on pääasiassa tältä alueelta. Koivukankaalla on kokemuksia on muun muassa kyläyhdistysten arvontoihin lahjoitetuista kukista ja vanhojen tanssien koristeluista.

– Olen saanut yritykselle paljon tunnettuutta juuri Nurmijärvi NYT -tapahtuman kautta ja asiakkaat ovat oppineet tuntemaan yritystä paremmin.

– Kaikille, jotka harkitsevat lähtevänsä mukaan uusiin tapahtumiin, Nurmijärvi NYT on loistava tilaisuus, Koivukangas sanoo.

Ria Widerholm

Kirjoittaja on Keudan ammattiopiston audiovisuaalisen viestinnän opiskelija.

toimitus