Vapaa-aika

Katukoris kokoaa yli 250 lasta Klaukkalaan

 Kuvituskuva.

Arkisto

Klaukkalan NMKY:n hiljattain Klaukkalan koululla järjestämä korisrieha saa jatkoa katukoristurnauksesta, joka pelataan tiistaina 3.5.

Citymarketkauppias Tomi Huuho on luvannut pihalta koripallonuorille sopivan tilan, jossa nämä voivat turnauksensa järjestää. Lähinnä paikkakunnan koulujen välisenä kilpailuna läpivietävään turnaukseen on jo ilmoittautunut yli 250 osanottajaa.

Tapahtuma on sen verran iso, että myös Koripalloliitto lähettää henkilökuntaansa järjestäjien avuksi.

Katukorista pelataan tiistaina aamuyhdeksästä iltapäivän kello 15.00 saakka.

Tapahtuma on kouluille maksuton, ja pääsponsorina toimii Pirkka.

– Pirkka Street Basket -turnauksen tarkoituksena on tutustuttaa koululaiset koripalloon leppoisassa hengessä pelaten. Tärkeintä ei ole voitto vaan reipas mieli ja osallistuminen, kertoo Mira Heino KlaNMKY:stä

– On hienoa, että saamme tukea lasten ja nuorten liikkumista. Uskon, että tapahtuma herättää kipinän koripalloa kohtaan monessa osallistujassa ja aktivoi nuoria liikkumaan. Haluamme olla aktiivisesti mukana paikallisessa toiminnassa ja ruokakauppana meillä on myös tärkeä rooli terveellisen ruokavalion mahdollistajana, Tomi Huuho sanoo.

Pirkka Street Basket -koripallokiertue

Pirkka Street Basket -koripallokiertue käynnistyi 2.5. Heinolasta ja toukokuun aikana kiertue pysähtyy yhteensä 16 paikkakunnalla eri puolilla Suomea.

Pirkka Street Basket -kiertue on osa Pikkusudet-yhteistyötä.

Suomen Koripalloliitto ja K-ruokakaupat ovat solmineet monivuotisen jatkon yhteistyösopimukselleen, joka keskittyy lasten liikuttamiseen.

Vuonna 2015 alkaneen yhteistyön avulla on tarjottu liikunnanriemua jo 12 000 lapselle ympäri Suomea.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Vapaa-aika

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat