Paikalliset yrittäjät esillä viikonloppuna Nurmijärvi NYT:issä

Nurmijärvi NYT -tapahtumassa ensi viikonloppuna nähdään useita erilaisia paikallisia yrityksiä.

Yksi tapahtumassa mukana olevista on rajamäkeläisen Café Murun yrittäjä Tanja Luostarinen, joka on ollut mukana tapahtumassa alusta lähtien. Luostarinen on pyörittänyt kahvilaa kesästä 2008 alkaen, ja suunnitelmissa on myös lämpimän ruokatoiminnan aloittaminen putkiremontin jälkeen.

Luostarisen mukaan Nurmijärvi NYT on hyvä kanava tutustua kuntalaisiin ja verkostoitua muihin nurmijärveläisiin yrittäjiin.

– Tapahtumassa parasta on se, että se on tunnelmaltaan leppoisa ja esittelypiste on nopea laittaa pystyyn eikä sen järjestämistä tarvitse miettiä viikkokausia. Näytille asettamisen voi tehdä yksin ja tapahtumaan on helppo mennä, koska kaikki on jo valmiina.

Uudenmaan Ajo-Opisto osallistui Nurmijärvi NYT -tapahtumaan ensimmäistä kertaa viime vuonna.

Opetustoimesta vastaavan johtajan Marko Koivumäen mukaan kokemus oli erittäin positiivinen.

– Tapahtuma on oikeanlainen meille. Toivomme saavamme lisää kontakteja paikallisiin asiakkaisiin, joita kohtaamme juuri tällaisilla messuilla, Koivumäki kertoo.

Myös rajamäkeläisen Äiti Hoitaa Oy:n toimitusjohtaja Tanja Jokela-Hirvonen on halunnut lähteä toista kertaa mukaan tapahtumaan, sillä hän haluaa päästä lähelle kuntalaisia. Parasta tapahtumassa on hänen mielestään juuri verkostoituminen, uusien asiakkaiden tapaaminen ja se, miten Keudan opiskelijat ovat mukana tapahtuman järjestelyissä.

toimitus