Paikalliset

Hotelli Korpilammelle uusi omistaja Ruotsista

Uusi omistaja. Hotelli Korpilampi on avannut jälleen ovensa. Se on saanut uuden omistajan.

NURMIJÄRVI (NU)Klaukkalan kupeessa Espoossa sijaitseva hotelli Korpilampi on avannut ovensa vieraiden vastaanottoa varten. Sen uusi omistaja ruotsalainen Pandox Ab, yksi Euroopan suurimmista hotelliyrityksistä, uskoo hotellin vetovoimaan. Suomalainen korpimaisema on vain 25 minuutin päässä Helsingin ydinkeskustasta.

Hotellin tiloja on päivitetty osittain kevään aikana. Hotellissa on yhteensä 151 huonetta, 17 kokoustilaa - muun muassa 350-paikkainen auditorio - ja ravintolapalvelut. Saunaosaston kolme saunaa, uima-allas, kuntosali ja lenkkimaastot palvelevat liikkujia.

Hotellin tärkeimmät kohderyhmät ovat suomalaiset kokous- ja koulutusryhmät sekä suomalaiset ja ulkomaalaiset vapaa-ajan matkustajat.

Korpilampisopiva kohde

Korpilammen uusi omistaja Pandox Ab on kansainvälinen yhtiö, joka omistaa yhteensä 121 hotellikiinteistöä. Korpilampi on yhdestoista hotelli, jota yhtiö operoi itse. Pandox uskoo, että Korpilammen ympäristön koskematon luonto vetoaa niin suomalaisiin kuin ulkomaalaisiinkin asiakkaisiin.

– Etsimme jatkuvasti hyviä sijoituskohteita, ja Korpilampi tuntui välittömästi sopivalta lisäykseltä portfolioomme kun se aikanaan tuli Norgani As:n kaupan yhteydessä. Vaikka olemmekin 121 hotellin yhtiö, jokainen hotelli on meille yksilö, jolla on oma tarinansa kerrottavanaan, Pandoxin vice president Mikael Planell toteaa.

– Sijaintimme on ideaali asiakkaalle, joka haluaa yhdistää lomassaan pääkaupunkiseudun matkailukohteet ja luonnonläheisyyden. Asiakkaiden viihtyvyys on meille tärkeintä. Olemme rekrytoineet tiimin, jolle tyytyväiset asiakkaat ovat ykkösjuttu, Planell kertoo.

Poliittistakinhistoriaa

Hotelli Korpilammen hotellinjohtajaksi on nimitetty Kari Hiltunen, joka on viimeksi toiminut Radisson Blu Hotel Latvijan johtajana.

Hotelli Korpilampi avattiin vuonna 1977. Hotelli on vuosien varrella ollut suosittu koulutuskeskus, jolla on myös poliittista historiaa. Koko kansan tietoisuuteen Korpilampi nousi juuri vuonna 1977, kun poliittiset päättäjät kokoontuivat hotelliin luomaan Suomen suuntaviivoja ”Korpilammen hengessä”.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat