Paikalliset

Rajamäen uuden kappakeskuksen pienetkin liiketilat kiinnostavat – S-marketteja kylälle kaksi?

Kylänpään kauppakeskus nousee Kiljavantien ja Rajamäentien risteykseen.

Arkkitehdit Hanhirova Oy

Rajamäen Kylänpään kauppakeskukseen on tulossa Keskon K-Supermarketin ja HOK:n S-marketin lisäksi noin 6–8 pienempää etuliikettä.

Kunnan elinkeinojohtaja Seppo Pietarisen mukaan etuliikkeissä toimivista yrityksistä ei ole vielä nimitasolla tietoa, mutta kyselyjä tiloista on NREP:lle tullut.

– Todennäköisesti NREP pääsee valitsemaan toimijat, kun tulijoita riittää. Tarkoitus on, että toimijat täydentävät ja monipuolistavat palvelua, ettei sinne tule kolmea samanlaista pizzeriaa, jotka kilpailevat toisensa hengiltä, Pietarinen sanoo.

Kunta ja NREP julkistivat kauppakeskuksen isoimmat toimijat viime perjantaina, kun kunta myi esisopimuksen mukaisesti Rajamäen Kylänpään kauppakeskustontin NREP Oy:n hallinnoimalle yhtiölle.

Rajamäellä alkoi välittömästi julkistuksen jälkeen spekulointi siitä, tarkoittaako uuden S-marketin tulo vanhan Rahakulmassa sijaitsevan S-marketin loppua.

HOK-Elannon kiinteistöjohtaja Jyrki Karjalainen pitää kaikki ovet avoinna, kun puheeksi tulee HOK-Elannon kauppakiinteistöt Rajamäellä.

Karjalainen korostaa, että päätöksiä on tehty pelkästään Kylänpään kauppakeskukseen rakennettavasta uudesta S-marketista.

Toisin on nykyisen S-marketin kohdalla.

– Mitään vanhaa osoitetta koskevia päätöksiä meillä ei ole. Mutta on hyvin mahdollista, että nykyinen kauppa jää alueelle, hän sanoo.

Kaupan alaa koskeneen sääntelyn purkaminen on tuonut kauppaketjuille uudenlaista pelivaraa.

– Sen ansiosta voimme päättää myös siitä, minkä kokoisia kauppoja pidämme ympäri Rajamäkeä.

Keskolle Rajamäki on puolestaan uusi aluevaltaus Supermarketin osalta, sillä aiemmin Nurmijärven kolmanneksi suurimmassa taajamassa on ollut vain pienempiä K-kauppoja. Toistaiseksi Nurmijärven ainut K-Supermarket on ollut Kirkonkylässä.

– Valmistuttuaan K-supermarket tarjoaa Rajamäellä valikoimillaan ja palvelullaan tavallista paremman ruokakaupan vaihtoehdon asiakkaille, jotka arvostavat laadukkaita raaka-aineita ja hyvää ruokaa, Keskon Etelä-Suomen aluejohtaja Antti Palomäki lupaa.

Tarvitaanko Rajamäellä tulevaisuudessa kaksi S-markettia?

Ei
83% (202 ääntä)
Kyllä
17% (41 ääntä)
Ääniä yhteensä: 243

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Nyt se on varmaa – Rajamäelle tulee uusi K-Supermarket ja S-market17.3.2017 15.00
Kylänpään kauppakeskus toteutumassa - toimijat ei tiedossa22.9.2015 11.28
Nurmijärven isoista kauppapaikkahankkeista odotetaan päätöksiä pian23.11.2016 06.05
Kylänpäähän nousee uusi asuinkeskus12.8.2015 06.50
Kylänpäähän uusi koti 1 300–1 600 asukkaalle13.11.2013 13.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat