Poliisin kuvat: Tässä on Espoossa marketin ryöstänyt puukkomies – tuntuuko tutulta?

Poliisi etsii Lintuvaarassa tätä torstai-iltana K-marketin ryöstänyttä noin 25-vuotiasta miestä.

Poliisi

Poliisi etsii miestä, joka ryösti Espoon Lintuvaarassa K-marketin kassan puukolla uhkaamalla viime torstaina iltakymmenen aikaan.

Ryöstäjä oli käskenyt puukko kädessään, mahdollisesti englannin kielellä, myyjää avaamaan kassan. Ryöstäjä sai saaliikseen vähäisen määrän rahaa eikä myyjä loukkaantunut ryöstön yhteydessä.

Kassan ryöstänyt mies oli noin 25-vuotias, pituudeltaan 165–175 senttiä ja vartaloltaan hoikka tai normaali. Hänellä oli yllään tumma toppatakki, jonka olkapäät, huppu ja hartiat olivat mustaa kangasta.

Kasvojen peitoksi oli vedetty valkea huivi, kangas tai muovi. Takin alla ryöstäjällä oli maastokuvioinen paita, jonka pohjaväri oli vaalea tai valkoinen.

Jalassa hänellä oli mustat tai tummansiniset farkut sekä valkoiset lenkkarit. Hänen hiuksensa, kulmakarvansa ja silmänsä olivat tummat.

Asiasta jotain tietäviä tai mahdollisesti tapahtumien nähneitä henkilöitä pyydetään olemaan yhteydessä poliisiin p. 0295 413 031 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Lintuvaarassa K-marketin ryöstänyt mies oli pukeutunut mustaan tai tummaan toppatakkiin ja suojannut kasvonsa huivintapaisella. (Kuva: Poliisi)

Käyttäjän jari.pietilainen@media.fi kuva
Jari Pietiläinen