Auts, nyt sattui HIFK! Ruma tappio Interille ajoi helsinkiläiset ahtaalle

Helsinkiläisten puna- ja sinipaitojen peli on sujunut tällä kaudella hyvin eri tahtiin. HIFK joutuu taistelemaan suoraan putoamista vastaan, kun HJK on varmistanut mestaruuden.

Tero Vähämäki

FC Inter Turku voitti tänään kotikentällään HIFK:n 4–1 Veikkausliigan ottelussa. Voitto takasi sen, että Inter jatkaa myös kaudella 2018 pääsarjassa.

– Olen erittäin iloinen voitosta, varmistihan tämä seuralle paikan myös ensi kauden Veikkausliigassa, iloitsi päävalmentaja Fabrizio Piccareta seuran verkkosivuilla.

Putoamista vastaan taistelevalle HIFK:lle tappio oli katkera pala. Kun jumbojoukkue JJK samaan aikaan voitti oman pelinsä, tiesi se, että helsinkiläiset ovat edelleen pakkovoittojen edessä, mikäli mielivät säilyttää sarjapaikkansa.

Piccareta myönsi, että parannettavaa jäi. Inter joutui jopa takaa-ajajaksi, kun Pekka Sihvola tykitti vierailijat 1–0-johtoon.

– Ensimmäinen jakso oli ongelmallinen. Teimme liikaa helppoja virheitä kentällä. Toisella jaksolla peli oli paremmin kontrollissa. Lopussa sitten näytimme vahvuutemme ja teimme kolme maalia, kiteytti Piccareta.

Myös Interin toppari Ari Nyman myönsi, että ottelu ei ollut helppo.

– Onneksi saimme kuitattua heti heidän maaliin. Se loi uskoa toiselle jaksolle, jonka aikana peli oli paremmin kontrollissa. Olimme myös kärsivällisiä ja lopulta saimme siitä myös palkinnon. HIFK:n selkäranka napsahti lopulta siinä 2–1-maalissa ja lopulta teimme vielä kaksi maalia lisää, totesi Nyman.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Sport Content