Urheilu

Jokerit väänsi työvoiton Ladasta, vastustaja kehui: "Yksi parhaita joukkueita KHL:ssä"

Jokereiden kapteeni Peter Regin (oik.).

Johanna Erjonsalo

KHL:ssä tällä kaudella vähiten voittoja saavuttanut Lada Toljatti taipui maanantaina Helsingissä Jokereille rankkarikisan jälkeen 3–4. Täysi pistepotti oli Ladalla lähellä, mutta Jokerien Peter Regin tasoitti viimeisellä minuutilla 3–3:een.

– Jokerit yksi parhaista joukkueista koko liigassamme. Ei pelkästään sijoituksensa takia, vaan siksi, miten hyvin heidän joukkueensa on organisoitu. He pelaavat mielestäni KHL:n huipputasolla, kommentoi Ladan latvialainen päävalmentaja Artis Abols.

Jokerit antoi Ladalle alussa kovaa kyytiä. Abolsin miehillä oli onnea, että Jokerit johti vain 2–0.

– En voi sanoa, ettemmekö olisi olleet valmiita alussa. Ensimmäiset kymmenen minuuttia olivat vain meille liian nopeita. Annan kuitenkin tunnustusta joukkueelleni, että pystyimme tulemaan peliin takaisin ja voitimme kolmannen erän. Se oli valtavaa ja saimme pisteen, totesi Abols.

Abols haastoi tuomion Reginin tasoitusmaalin hyväksymisestä.

– Viimeisen minuutin tapahtumia en halua kommentoida, hän ilmoitti.

KHL harkitsee joukkuemäärän vähentämistä ensi kaudella kolmella. Lada on yksi joukkueista, jonka spekuloidaan joutuvan ulos pääsarjasta. Kohtalona olisi mahdollisesti Venäjän kakkosliiga.

– Kukaan ei ole tyytyväinen. Kaikki tietävät, mitä liiga ajattelee ja puhuu. He päättävät, eikä kukaan tietenkään ole tyytyväinen, totesi Abols tilanteesta.

Teksti: Otto Palojärvi, Hartwall-areena.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat