Paikallisurheilu

NJS aloitti harjoituspelit voitokkaasti – pelaajasopimuksia nyt 16

NJS:n uusi päävalmentaja on viime kauden kakkosvalmentajana toiminut Marko Tukiainen. Hänellä on joukkueessaan nyt 16 julkaistua pelaajasopimusta.

Matti Murto

Nurmijärven jalkapalloseuran NJS:n harjoituksissa tahti on tiivistynyt, pelaajasopimuksia on julkaistu viime viikonloppuun mennessä 16.

Myös kaksi ensimmäistä harjoitusottelua on pelattu. Molemmat päättyivät nurmijärveläisten voittoon.

Ensimmäinen ottelu pelattiin Klaukkalan tekonurmella Kolmosessa pelaavaa Espoon Palloseuraa vastaan 16. joulukuuta.

NJS:llä oli kentällä niin nuorisopitoinen joukkue, kuin harjoitteluvahvuudesta suinkin löytyi. Palokärjet hallitsi peliä alusta alkaen, mutta EPS teki johtomaalin.

NJS jaksoi jauhaa omaa peliään tiiviistä puolustusta vastaan. Ensin Eetu Sankkinen tasoitti ja toisen puoliajan lopuksi Tino Purme iski 2–1 voittomaalin.

Talvisarja Järvenpään uudessa hallissa tarjoaa puolestaan seitsemän tasokasta harjoitusottelua. Sarja on tarkoitettu Kakkosen ja Kolmosen joukkueille.

Ensimmäinen vastustaja oli PK-35, joka nykyisin pelaa Kolmosessa. Tässä ottelussa NJS:n joukkueen keski-ikä oli hieman noussut edellisestä, mutta edelleen viidellä nuorella pelaajalla oli tilaisuus antaa näyttöjä osaamisestaan. Mukana oli vain osa viime kauden runkopelaajista, poissa muun muassa kolme asevelvollisuuttaan suorittavaa.

Peli käynnistyi NJS:n hallinnassa, mutta maaleja syntyi vuorotahtiin: Aapo Mäki puski kulmasta NJS:n johtoon, sitten PK-35 tasoitti. Testimies Joona Tukiainen vei NJS:n uudelleen johtoon, mutta PK-35 tasoitti taas. NJS:n puolustus oli molemmissa takaiskuissa vahvasti tuuliajolla.

Tukiainen teki vielä toisenkin, joten tauolle mentiin NJS:n 2–3 johdossa. PK-35:n Toni Nyyssölä sai katsella suoraa punaista puoliajan lopuksi iskettyään nappiksillaan Lauri Bergströmin pohkeen verille ja pelisukan riekalaiksi.

PK-35 jatkoi vajaalla, mutta se ei aluksi kentällä näkynyt. Vasta, kun sopimuksensa juuri uusinut Tony Lehtimäki vei NJS:n 2–4 johtoon ja Lassi Vainikainen teki 2–5, murtui PK-35 lopullisesti.

Sitten Joonas Manninen viimeisteli Tony Lehtimäen esityöstä 2–6, Lassi Vainikainen teki toisen maalinsa 2–7:ään ja lopuksi Mikko Wahlroos iski lopputuloksen 2–8 uupunutta PK-35:ttä vastaan.

Uusista tulokkaista Tukiaisen serkuksista Joona viritti odotuksia kahdella maalillaan ja maaliin johtaneella hyvällä kulmapotkullaan.

Vanhasta kaartista Lassi Vainikainen vaikutti kahden oman maalinsa lisäksi ratkaisevalla tavalla kolmen muunkin syntyyn. Tony Lehtimäki käytti nyt estoitta nopeuttaan hyväkseen ja vei juoksupallot kun tilaisuus tarjottiin. Tarjoajana usein Lassi Vainikainen.

Lehtimäki käytti nopeuttaan myös muutamaan nokkelaan pallon riistoon. Viime kaudella Kolmosessa loistanut puolustus oli pettymys. Puhtaat paperit uudelle sarjatasolle saa vain Mikko Oinonen.

Harjoitukset talvisarjan merkeissä jatkuvat ensi lauantaina 20. tammikuuta kello 13.30. Silloin vastaan tulee samassa Kakkosen lohkossa pelaava JäPS, eli vaatimustaso nousee monta porrasta.

Kakkosen lohkojako muuttuu vielä. Ensin NJS:n sai lohkoonsa viime kauden kovan kilpakumppanin Laajasalon Palloseuran toimintansa lopettaneen Legirus Interin tilalle ja lisää muutoksia tulee kun Kotka nostettiin lohkosta Ykköseen Oulun Palloseuran tilalle.

Palloliiton päätöstä KTP:n tilalle tulevasta joukkueesta tai kokonaan uudesta lohkojaosta odotellaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat