Paikallisurheilu

Suunnistukseen uusia vahvistuksia –Laura Robertson ja Suvi Heittola pukevat Rajamäen Rykmentin keltamustat paidat ylleen

Laura Robertson

Rajamäen rykmentti

Rajamäen Rykmentin naisten edustustiimi vahvistuu tulevalle kaudelle kahdella uusilla suunnistajilla, kun Uuden-Seelannin maajoukkuesuunnistaja Laura Robertson ja Rasti-Kurikan Suvi Heittola pukevat Rykmentin keltamustat paidat ylleen tulevana keväänä.

23-vuotias Heittola opiskelee tällä hetkellä Helsingissä, ja tulee näin ollen näkymään myös Rykmentin arkitreeneissä

25-vuotias Robertson puolestaan pitää majapaikkaa Edinburghissa Skotlannissa.

– On mahtavaa saada nämä naiset vahvuuteemme. Uskon, että Laura ja Suvi ovat hyvä lisä tiimiimme ja he antavat varmasti lisäpotkua muille tytöille tulevalle kaudelle, toteaa naisten joukkueenjohtaja Pyry Niemi.

– Meillä on nuori ja kehittyvä tiimi, jossa suurin osa juoksijoista on vähän päälle parikymppisiä. Tämä on loistava lähtökohta viedä naisten valmennustoimintaa eteenpäin, lisää Niemi.

Tulevaa kilpailukautta värittävät lukuisat arvokisat.

Rajamäen Rykmentin Megan Carter-Davies ja Laura Robertson tähtäävät menestykseen suunnistuksen EM- ja MM-kilpailuissa. Nuorten puolella muun muassa Kseniia Penzina ja Julia Himilä tavoittelevat maajoukkuepaikkaa nuorten MM-kilpailuissa.

Kotimaiseen kilpailukauteen lisämausteen tuo uusittu Viestiliiga, joka koostuu seitsemästä osakilpailusta. Uusien seuravahvistusten myötä naisten tiimi saa jalkeille kilpailukykyiset joukkueet Viestiliigaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat