Paikallisurheilu

Nurmijärven yleisurheilijat menestyivät SM-kisoissa – saaliiksi kaksi kultaa ja yksi hopea

Hannu Rinnekari palkittiin valmentajamitaleilla. Kati ja Kimi Rinnekari voittivat molemmat kultaa moukarin SM-talvikisoissa.

Nurmijärven yleisurheily

Nurmijärven yleisurheilun (NYU) Kati ja Kimi Rinnekari voittivat kultaa helmikuun puolivälissä Kaustisilla kisatuissa moukarin SM-talvikisoissa.

Kati Rinnekari heitti ennätyksensä 46,78 ja kukisti sillä N19-kisan kaksi muuta osallistujaa.

Kimi Rinnekari puolestaan voitti M17-sarjan kymmenen heittäjän kisan tuloksella 57,02. Tulos jäi vähän miehen ennätyksestä, mutta nuori mies oli tyytyväinen heittoihinsa.

Sisarussarjan kolmas SM-heittäjä oli Tiina Rinnekari, joka kärsi hienoisista tekniikkaongelmista. Niinpä hän tuli neljänneksi N22-sarjassa tuloksella 55,59. Sarjan selkeä voittaja oli Krista Tervo tuloksellaan 63,55. Elisa Huhta osallistui N17-sarjaan.

Samalla käytiin nuorempien kansalliset moukarikisat, jonne NYU:sta osallistui Mikko Huhta. Hänen ennätyskaarensa kantoi 55,54, tuolla tuloksella heltisi toinen sija.

Nurmijärven yleisurheilu nappasi myös Kuortaneella pidetyistä 22-, 19- ja 17-vuotiaiden SM-hallikisoista hopeamitalin seiväshypyssä.

Kauden alusta Nurmijärven yleisurheilua edustanut Maria Kytölä hyppäsi seipäässä N22-sarjassa hopealle tuloksella 380. Kytölä yritti kolmesti ennätyskorkeudesta 390, mutta tällä kertaa se ei vielä ihan mennyt.

Erin Karjalahti juoksi N17-sarjan 60 metrillä alkueristä välieriin ennätyksellä 8,04. Välierissä Karjalahti juoksi 8,08 ja oli sijalla 13.

Karjalahti juoksi N17-sarjan 300 metrillä kuudenneksi ajalla 41,81. 300 metrille osallistui 36 nuorta naista, joten sijoitus oli hieno, vaikka lievä pettymys itse juoksijalle.

Karjalahden hallikausi on ollut kokonaisuudessaan onnistunut ja ennätykset ovat rikkoutuneet kaikissa lajeissa, joissa hän on kisannut. Seuraavaksi neito osallistuu SM-halliotteluihin 4. maaliskuuta.

Oskari Lehtonen juoksi M22-sarjan 60 metrin alkuerissä ajan 6,99 ja selvisi välieriin. Välierissä hän juoksi ajan 7,03 ja pääsi finaaliin. Lehtonen jätti kuitenkin varatoimenpiteenä finaalin juoksematta, koska takareidessä tuntui pientä kireyttä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat