Paikalliset

Nimikilpailu ratkesi – Kunnan verkkopalvelu on nyt nimeltään Solmu

Kuvituskuva.

Arkisto

Nurmijärven kunta järjesti alkuvuodesta nimikilpailun löytääkseen kuntalaisen käyttöön sopivan kutsumanimen uudelle verkkoasiointipalvelulle.

Ehdotetuista nimistä asiointipalvelun nimeksi valittiin Solmu, jota ehdotti Jaana Diakite Klaukkalasta.

Kuten ehdotuksen jättäjää, myös valintaraatia miellytti se, kuinka hyvin solmun eri merkitykset sopivat kuvaamaan verkkoasiointipalvelun tarkoitusta.

Solmu on esimerkiksi tapa liittää asioita yhteen. Verkkoasiointipalvelun tavoitteena on koota palvelut yhteen paikkaan, jolloin se toimii solmukohtana kunnan tarjoamille verkkopalveluille.

Kunnan mukaan Solmu on myös nopeusyksikkö. Verkkoasioinnin mahdollistaminen parantaa palvelujen saatavuutta, joka tarkoittaa sitä, kuinka nopeasti ja vaivattomasti asian voi hoitaa.

Kaiken kaikkiaan kilpailuun lähetettiin 91 nimiehdotusta, joista 79 oli erilaisia.

Useampia ehdotuksia saivat esimerkiksi nimet Nurtsi, Nurmikko ja Nurkka. Ehdotetuissa nimissä näkyi myös Aleksis Kivi tai hänen luomansa hahmot (Aleksis, Venla, Aapo) ja luonnollisesti Nurmijärvi (Nurmijärvi ABC, Nurmijärvi Avain, Nurmijärvi kutsuu, Nurmijärverkko). Palkintojen arvonta on suoritettu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Asiointipalvelu avataan huhtikuun aikana palaute- ja neuvontapalvelun osalta. Palvelua kehitetään jatkuvasti, joten uusia lomakkeita ja palveluja on odotettavissa myöhemmin vuoden aikana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat