Paikallisurheilu

Jopa kaksi peliä samana päivänä – SB Pron Liiganaiset ja C-tytöt aloittavat pudotuspelinsä Klaukkalassa

Arkadia-hallissa nähdään tulevana lauantaina muun muassa liiganaisten peli.

Juhani Järvenpää

Sekä Liiganaiset että C-tytöt ovat saaneet runkosarjansa päätökseen ja SB Pro pääsee järjestämään tulevana lauantaina 24. maaliskuuta todellisen Play Off -tapahtuman Arkadia-hallissa Klaukkalassa.

Runkosarjassa 3. sijoittuneet C-tytöt avaavat omat pudotuspelinsä kello 13.15, jolloin vastaan asettuu Steelers Hämeenlinnasta. Steelers sijoittui runkosarjassa 7. ja eteni karsintojen kautta pudotuspeleihin.

Ottelu pelataan kolme kertaa 20 minuutin tehokkaalla peliajalla ja tarvittaessa jatkoaika sekä vielä lisäksi rangaistuslaukauskisa, mikäli ennen tätä ei voittajaa löydy. Sunnuntaina 25. maaliskuuta tytöt pelaavat vieraspelinsä ja tarvittaessa kolmas ottelu on jo tiistaina 27. maaliskuuta Arkadia-hallissa. Kahdella voitolla tästä sarjasta pääsee välieriin.

C-tytöt etenivät myös B-tyttöjen sarjassa SM-pudotuspelikarsintoihin. Peli pelataan myös lauantaina 24. maaliskuuta. Kyseisestä pelistä seuran B/C/D-tyttöjä lähtee hakemaan jatkopaikkaa.

Kello 17 alkaa vuorostaan Liiganaisten ensimmäinen puolivälieräottelu ja vastaan asettuu TPS Turusta. Liiganaiset suoriutuivat runkosarjassa sijalle kaksi ja TPS oli sarjan seitsemäs. Tässä sarjassa tarvitaan kolme voittoa jatkoon pääsyyn.

Liiganaiset selviytyivät viime vuonna Superfinaaliin ja tämän kauden tavoitteena on kirkastaa hopeamitalin väri.

Arkadia-hallin ovet avataan lauantaina kello 12.15.

Teksti: Ilkka Riiali

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat