Paikallisurheilu

Klaukkalalainen Tony Lindelöf on tuore sulkapallon Suomen mestari – Nurmijärvelle yhteensä kolme mitalia

Klaukkalalainen Tony Lindelöf tähtää alle 19-vuotiaiden EM-kisoihin, jotka pidetään syksyllä Tallinnassa.

-

Klaukkalalainen Tony Lindelöf nappasi viime viikonloppuna nelinpelistä Suomen mestaruuden alle 17-vuotiaiden luokassa parinsa Joakim Oldorffin kanssa.

– Peli kulki loistavasti. Ollaan Joken kanssa pelattu jo sen verran pitkään yhdessä, että homma toimii. Tämä on meille jo kolmas SM-kulta nelinpelissä, joten hyvältähän se tuntuu, Lindelof kertoo.

Kaksinpelissä Lindeloöf jäi hopealle, mutta se ei miestä haittaa.

–Koko viikonlopun läpi kaksinpeli tuntui todella hyvältä, ja vaikka mitali jäi vielä hopeiseksi, se vaan motivoi treenaamaan lisää, hän toteaa.

Tony Lindelöf opiskelee ensimmäistä vuottaan Arkadian lukiossa Klaukkalassa ja kertoi, että lukion valinta oli loppupeleissä todella selvä.

– Nyt ei kulu kouluun matkustamiseen liikaa aikaa ja pystyn oikeasti lepäämään ennen treenejä. Lisäksi koulussa ymmärretään tavoitteellista urheilua eikä ihmetellä ulkomaan kisamatkoja, vaan toivotetaan onnea matkaan. Se on erittäin tärkeää tässä vaiheessa, kun ulkomailla on käytävä, että pysyy kärryillä muiden kehityksestä, Lindelöf kiittää opinahjoaan.

–Kevät jatkuu treenien ja kisojen merkeissä, syksyllä tavoitteena on joukkuepaikka alle 19-vuotiaiden EM-kilpailuissa Tallinnassa.

Myös tyttöjen alle 17-vuotiaiden luokassa kannettiin mitali Klaukkalaan. Tuuli Vasikkaniemi voitti hopeaa tyttöjen nelinpelissä parinsa Emelie Nyströmin kanssa.

– Meidän neluri kulki hyvin. Finaali jäi kyllä vähän harmittamaan, mutta hopeaankin ollaan enemmän kuin tyytyväisiä. Kaksinpeli kulki semifinaaliin asti hyvin, mutta semissä sitten jäin vähän oman tason alapuolelle. Nää kisat jätti kuitenkin mulle positiivisen fiiliksen ja nosti entisestään motivaatiota treenaamiseen, Vasikkaniemi kertoo.

Tuuli Vasikkaniemi opiskelee ensimmäistä vuotta Martinlaakson lukiossa Luma-linjalla.

– Martsari on kivan lähellä Klaukkalaa ja pystyn hyvin yhdistämään treenaamisen sekä koulun, Vasikkaniemi kehuu.

Sulkapallolle hyvää vastapainoa tarjoaa rakkaus musiikkiin. Vasikkaniemi opiskelee Nurmijärven Musiikkiopistossa pianonsoittoa ja yksinlaulua.

–Tällä hetkellä keskityn tosi paljon sulkapallon treenaamiseen, musiikkiharrastukseen sekä tietenkin kouluun. Vapaa-aikaa ei paljoa jää, mutta motivaatiota löytyy, joten se ei haittaa. Toivon kehittyväni paljon lisää sulkapallossa ja katson sitten, mitä tämä tuo tulevaisuudessa mukana, Vasikkaniemi kertoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat