Paikallisurheilu

Murskavoitto! NJS:n junnut jatkoon SM-karsinnassa

JALKAPALLO A-juniorit ryöstivät jatkopaikan murskavoitolla.

Hongan kapteeni Kalle Koskela ja NJS:n kahdeksannen maalin viimeistellyt Toni Pimiä Hongan maalin edustalla.

Matti Murto

NJS:n A-juniorit oli tukalassa tilanteessa ennen SM-karsintasarjan viimeistä kierrosta. Sijoitus sarjataulukossa oli juuri karsintarajan väärällä puolella ja jatkokarsintaan oikeuttavaa kuudetta sijaa piti hallussaan KaaPo.

Teoriassa NJS A:lle jatko oli vielä mahdollinen siten, että joukkue ottaa rökälevoiton FC Hongasta Klaukkalassa ja kaarinalaiset häviävät lohkon voittoa tavoittelevalle FC Espoolle runsasmaalisesti. Näin joukkueet päätyisivät tasapisteisiin, jolloin maaliero ratkaisee.

Maaliero oli KaaPon eduksi peräti yhdeksän osumaa. Jos maaliero on tasan, tehtyjen lukumäärä ratkaisee ja ehto täyttyisi automaattisesti, jos NJS:n onnistuisi suoriutumaan urakastaan.

KaaPo piti nurmijärveläisiä jännityksessä tunnin, niin pitkään peli oli tasan. Lopulta FCE viimeisteli tulokseksi 4–2 ja lohkovoiton.

Tämä merkitsi sitä, että NJS:n oli jatkoon päästäkseen nujerrettava Honka seitsemällä maalilla.

Kentällä nähtiin määrätietoinen, taisteleva, päättäväinen ja kaikkensa yrittävä NJS.

NJS teki ensimmäisellä puoliajalla maaleja melko tasaisesti 11 minuutin välein. Tino Purme aloitti (1–0), Markus Tukiainen jatkoi (2–0), Roope Eloranta tuikkasi 3–0:aan ja Einari Moren teki kulmasta 44. minuutilla taukotulokseksi 4–0. Peliaikaa oli käytetty puolet ja urakasta hoidettu 57 prosenttia.

Toiselle jaksolle tuli itseensä uskova ja voitontahtoinen NJS. Aluksi maaleja tehtailtiin noin kuuden minuutin välein: Marko Tukiainen viimeisteli 5–0 ja hattutempun 6–0:aan. Joona Tukiainen teki kulmasta tilanteeksi tavoitellun 7–0, kun peliä oli käyty tunti ja kaksi minuuttia.

Tavoitteen täyttyminen näkyi: NJS:n rentous katosi ja hiukan turhautunut Honka pääsi peliin mukaan. Takaiskumaali olisi tehnyt tilanteen vaikeaksi, mutta nyt koko joukkue otti vastuuta puolustamisesta ja Tuukka Niemelä maalilla hoiti loput. Illan sinetöi lisäajalla Toni Pimiä läpiajostaan 8–0:aan.

Seuraava vastustaja on B-lohkon viidenneksi sijoittunut FC Lahti Akatamia/yhteisjoukkue.

NJS:n B-juniorit matkasivat lauantaina Turkuun, jossa Kupittaalla tuli vastaan suoraa SM-sarjapaikkaa havitteleva FC Inter. Isännät ottivat 3–1 voitolla kolme pistettä.

Puoliaikatulos 1–0:aan syntyi reilun puolen tunnin pelin jälkeen. Toisella puoliajalla Inter teki kymmenessä minuutissa kaksi maalia, joista jälkimmäisen omaan verkkoonsa.

3–1 maali syntyi kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä.

NJS B:llä on vielä kaksi ottelua, joissa se yrittää rikkoa nollan: ensin Käpylän Palloa vastaan keskiviikkona 28. maaliskuuta kello 19.30 Oulunkylässä ja lopuksi FC Futura Junioreita vastaan maanantaina 2. huhtikuuta kello 16 Klaukkalassa.

Edustusjoukkueelle voitto

NJS Miesten edustusjoukkueen ensiesiintyminen kotikentällä lauantaina päättyi harjoitusottelussa Kolmosen Lahden Reipasta vastaan 3–1(1–1) voittoon.

Aziz Bahr vei NJS:n johtoon 5. minuutilla, mutta Reipas tasoitti muutaman minuutin kuluttua.

Bahr jatkoi hyviä esityksiään ja teki voittomaalin tunnin pelin jälkeen.

Matti Kaipio laukoi vapaapotkulla lopputulokseksi 3–1.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat