Paikalliset

Keudan suosio laski hieman viime vuodesta – nämä alat kiinnostivat eniten Nurmijärvellä

Keudan suosio opinahjona laski hieman viime vuodesta.

-

Keudan suosio laski hieman viime vuodesta valtakunnallisen ammatillisen koulutuksen trendin mukaisesti. Tämä selviää 13. maaliskuuta päättyneen yhteishaun hakjamääristä.

Ensisijaisia hakijoita oli yhteensä 1207 (viime vuonna 1287) ja hakijoita yhteensä 2453 (2667). Aloituspaikkoja lähinnä peruskoulun päättäville suunnatussa yhteishaussa oli 1478.

Opiskelupaikat julki aikaisintaan 14. kesäkuuta."

Yhteishaun opiskelijavalinnan tulokset eli opiskelemaan päässeiden nimet julkaistaan aikaisintaan 14. kesäkuuta.

Yhteishaun suosituimpia tutkintoja olivat talotekniikan perustutkinto, 1,97 ensisijaista hakijaa per aloituspaikka, turvallisuusalan perustutkinto 1,64, media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, kuvallisen ilmaisun osaamisala, 1,33, sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, 1,3, ja rakennusalan perustutkinto, 1,1.

Keudan Nurmijärven toimipisteessä eniten ensisijaisia hakijoita, 32, oli sähkö- ja automaatioalan perustutkintoon. Aloituspaikkoja on 22.

Kaikkiin muihin Keudan Nurmijärvellä suoritettaviin tutkintoihin oli aloituspaikkoja enemmän kuin hakijoita. Opintoihin haettiin seuraavasti: Liiketoiminnan perustutkinto kuusi hakijaa, 25 aloituspaikkaa.

Pääväylä opintoihin hakeutumisessa on jatkuva haku."

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto 13 hakijaa, 18 aloituspaikkaa. Ravintola- ja cateringalan perustutkinto kuutta hakijaa, 20 aloituspaikkaa.

Autoalan perustutkinto 17 hakijaa, 20 aloituspaikkaa. Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto 10 hakijaa, 20 aloituspaikkaa. Rakennusalan perustutkinto 19 hakijaa, 20 aloituspaikkaa. Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto 20 hakijaa, 24 aloituspaikkaa.

Ammatillisessa koulutuksessa pääväylä hakeutua opintoihin on jatkuva haku, joka on nimensä mukaisesti auki ympäri vuoden. Haku tapahtuu Keudan nettisivujen kautta osoitteessa keuda.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat