Paikalliset

Taitoluistelijat tulkitsevat satuklassikon – "Näytöksissä parasta on yksinkertaisesti kaikki"

Kaisa Sainio

Nurmijärven Taitoluistelijat ilahduttavat jälleen tarjoamalla lauantaina 14. huhtikuuta vauhdikkaan tulkintansa Grimmin veljesten satuklassikosta Hannu ja Kerttu.

Metsässä seikkalevien sisarusten tarinaa siivittää liki 200 taitoluistelijaa pienistä luistelukoululaisista alkaen.

Valaistuksella sopivan salaperäinen tunnelma."

Huhtikuussa esitettävät taitoluisteluseurojen kevätnäytökset päättävät kuluvan talven luistelukauden ja antavat taitoluistelijoille mahdollisuuden taitojensa esittelyyn ja yleisön hurmaamiseen.

Tällä kertaa näytöksessä seikkailee sadusta tuttujen hahmojen lisäksi muun muassa villieläimiä, kyyhky, piparkakkuja, pikkulintuja, joutsenia ja jopa timantteja taidokkaiden muodostelmaluisteluesitysten lisäksi.

– Kevätnäytöstä on rakennettu jo useampi kuukausi ja palaset loksahtelevat mukavasti paikoilleen. Puvustuksesta on tällä kertaa tulossa todella näyttävä ja upeiden lavasteiden ja valaistuksen avulla saamme luotua jäähalliin sopivan salaperäisen tunnelman, toteaa sujuviin valmisteluihin tyytyväinen seuran toiminnanjohtaja KatjaLähteenmäki.

– Meille on tärkeää, että kaikki luistelijamme aina 2- ja 3-vuotiaista alkaen pääsevät mukaan näytöksien ihanaan maailmaan ja saavat näyttää yleisölle, mitä ovat vuoden aikana oppineet. Myös esittämistä on hyvä opetella jo pienestä pitäen ja harjoittelun määrän todella huomaa etenkin edistyneimmistä luistelijoistamme, hän jatkaa.

Hannua kevätnäytöksessä esittää 14-vuotias Aada Leskelä, jonka mukaan näytöksissä parasta on yksinkertaisesti kaikki.

– Yhteiset harjoitukset, ohjelmien työstäminen ja roolin rakentaminen ovat tosi hauskoja, samoin meikit ja puvut sekä tietysti näytösten valmistelu ja esittäminen yhdessä parhaiden luistelukaverien kanssa, Leskelä sanoo.

Aadan mukaan Hannun roolia on hienoa esittää, koska Hannu on Kertulle ihanan huolehtivainen isoveli. s

– On tosi hauska tehdä Hannulle paljon eri ohjelmia ja saada esittää näytöksessä ne kaikki. Onneksi kaikissa kohtauksissa on erilainen musiikki, joten ohjelmien muistaminen kyllä onnistuu.

Kerttuna taituroi 10-vuotias Emilia Heiskanen.

– Odotan näytöstä ja yleisölle esiintymistä todella paljon ja toivon, että onnistun erityisesti eläytymisessä ja hypyissäni, tyttö kertoo.

9-vuotias Inka Lehtola on harrastanut taitoluistelua neljä vuotta ja saa näytöksessä ensimmäisen oman soolon. Kissana taituroiva Lehtola toivoo näytökseltä ennen muuta suurta yleisöä ja raikuvia aplodeja.

– Sooloni on rakennettu kilpailuohjelmani pohjalle, joten sen esittäminen ei onneksi jännitä. Yksin on myös tosi kiva luistella, tyttö toteaa.

Hannu ja Kerttu

Nurmijärven Taitoluistelijoiden kevätnäytös Hannu ja Kerttu 14. huhtikuuta Klaukkalan jäähallilla. Esitykset kello 10.30 ja 14.

Esityksessä mukana liki 200 eri-ikäistä taitoluistelijaa.

Hannuna nähdään Aada Leskelä. Kerttuna Emilia Heiskanen ja Kissana Inka Lehtola.

NTL ry on Nurmijärvellä, erityisesti Klaukkalan jäähallissa, toimiva taitoluisteluseura.

Lisätiedot: www.nurmijarventaitoluistelijat.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat