Paikalliset

Razorblade soittaa Paul Simonin musiikkia – kolmen päivän kiertue alkaa torstaina

TAPAHTUMA  Jukolan musiikkikoulun nuorten bändit esittäytyvät.

Razorblade bändileirillä monitoimitalo Monikossa.

Maanantaina 23. huhtikuuta Jukolan musiikkikoulun nuorten bändit esittäytyvät Monikko-salissa Klaukkalassa. Tarjolla on musiikkia niin popin kuin rokinkin ystäville.

Tammikuusta lähtien Jukolan musiikkikoulun bändit ovat myös harjoitelleet Monikon uusissa tiloissa. Opettajat ja oppilaat ovat kiitelleet uusia tiloja ja kertoneet, että vihdoin on talo, jossa harjoittelu ja esiintyminen on mahdollista saman katon alla.

– Konsertissa kuullaan oppilaiden itse valitsemia kappaleita. Nuorten ehdottamien kappaleiden kautta opettajakin oppii tuntemaan uusia bändejä ja artisteja, John Snellman sanoo.

Jukolan musiikkikoulun bändien määrä on kasvanut vuosittain. Nykyään lapsille on tarjolla PopCorn-bändikoulu, nuorille bändikoulu ja aikuisille bändiklubi. Tämän lisäksi erilaisia yhtyeitä toimii myös Nurmijärven Opistossa, jonka yhtenä osastona Jukolan musiikkikoulukin toimii.

Maanantain konsertissa esiintyvät bändikoulun oppilaat.

Myös nurmijärveläisissä kouluissa saadaan nauttia Jukolan musiikkikoulun Razorblade-bändin musiikista. Bändin kolmen päivän kiertue starttaa torstaina 18. huhtikuuta, ja se huipentuu päätöskonserttiin tiistaina 24. huhtikuuta Monikko-salissa.

Kiertuetta ja päätöskonserttia on järjestetty jo yli 20 kertaa vuosittain vaihtuvalla teemalla.

Tänä keväänä soitetaan Paul Simonin musiikkia. Teema on ajankohtainen, sillä 76-vuotias Paul Simon on ilmoittanut soittavansa viimeisen keikkansa Lontoon Hyde Parkissa heinäkuussa.

Razorbladen ohjelmisto koostuu duo Simon & Garfunkelin tunnetuista kappaleista ja Paul Simonin omasta soolotuotannosta, joka on saanut vaikutteita popista, folkista ja maailmanmusiikista. Kevään konsertissa kuullaankin sähköisten soittimien lisäksi akustisia kitaroita ja brasilialaisia rumpuja.

Projekti aloitettiin jo viime syksynä bändileireillä, joissa harjoituksia ovat ohjanneet Anneli Ahokas, Kari Välimäki, John Snellman ja Tomi Kostian. Kiertueen järjestelyistä on vastannut Pekka Evijärvi.

– Hienointa tässä projektissa on ollut tämä porukka, jonka kanssa on ollut kiva tehdä töitä. Ja onhan tässä ihan sopivasti haastetta, sanoo yhtyeen uusi jäsen Johanna Syväkangas.

Jukolan musiikkikoulun bändikonsertit

Bändikoulun konsertti ma 23.4. klo 19. Monikko-salissa.

Razorblade Plays Paul Simon ti 24.4. klo 19 Monikko-salissa (ohjelma 5 eur)

PopCorn-konsertti ke 2.5. klo 18 Klaukkalan koulun ruokasali.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat