Paikalliset

Kunta vastaa mielipidekirjoitukseen: Verkkoasioinnin palautejärjestelmässä voi tehdä vikailmoituksen ja ilmoittaa sijainnin

Riikka Laine

Tämä kirjoitus on vastaus mielipidekirjoitukseen Nurmijärven Uutisissa 14.4. koskien katuvaloista ja liikennevaloista annettua palautetta ja viesteihin vastaamista.

Kuntalaiset antavat kiitettävästi palautetta muun muassa katuvalojen vioista kunnan eri taajamissa. Palautteen antamisen mahdollisuus tulee paranemaan merkittävästi, kun kunnan uusi verkkoasiointipalvelu palautejärjestelmineen on otettu käyttöön.

Kunnan kotisivujen kautta löytyvä verkkoasiointipalvelu Solmu sisältää palautejärjestelmän, jossa voi palautteen lisäksi muun muassa kysyä neuvoa kunnan palveluista tai toiminnasta. Palautteeseen voi sisällyttää myös sijaintitiedon, jolloin esimerkiksi katuvalojen toimimattomuus voidaan paikantaa.

Järjestelmän avulla voidaan myös seurata kunnan sisällä, miten palautteen käsittely etenee, muun muassa kuka siihen vastaa ja vastauksen sisältö.

Palautteen antaja voi halutessaan saada henkilökohtaisen vastauksen ja palveluun rekisteröityneenä hän voi myös nähdä asiointinsa. Mikäli henkilö antaa luvan palautteen julkaisemiseen, muutkin voivat löytää vastauksen mahdollisesti askarruttaneeseen kysymykseen.

Kirjoittajan kertomaan Lintumetsän Sorsatien katuvalo-ongelmaan liittyen, Sorsatiellä on tehty tammikuun aikana useita lamppujen vaihtoja. Tien valaistuksessa on havaittu ajoittain esiintyvä ongelma, jota on haettu erilliskäynteinä ja joka ei aina ole ollut ”päällä”.

Huoltourakoitsija tulee käymään järjestelmällisesti lävitse Sorsantien valaistuksen. Liikennevalovioista ilmoitetaan aina tiedon saatua liikennevalojen huoltourakoitsijalle.

Kiitämme kirjoittajaa aktiivisesta ja vastuullisesta palautteen antamisesta ja pahoittelemme yhteydenotoista aiheutunutta vaivaa ja mielipahaa.

Hilkka Gehör

viestintäpäällikkö

Nurmijärven kunta

Kirjoitus on julkaistu Nurmijärven Uutisten mielipidepalstalla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat