Paikalliset

Nurmijärveläiselle Selen Raiskilalle merkittävä ympäristöpalkinto – "Innostunut ja aktiivinen puheenjohtaja"

Selen Raiskila

Arkisto / Riikka Laine

Nurmijärvelänen Selen Raiskila saa tämän vuoden Keski-Uudenmaan ympäristöpalkinnon luonnonsuojelun hyväksi tehdystä työstä. Ympäristöpalkinnon kunniamaininnan saa Tuusulan kunnanvaltuutettu Ilona Toivanen aktiivisuudestaan edistää uusien luonnonsuojelualuiden perustamista Tuusulan kuntaan.

Raiskila on toiminut Nurmijärven Luonto ry:n puheenjohtajana vuodesta 2015 alkaen. Häen palkitsemistaan perustellaan sillä, että Raiskila on innostunut ja aktiivinen puheenjohtaja, joka osaa kannustaa myös muita toimimaan luonnon puolesta.

– Selenin johdolla yhdistys on saanut paljon lisää uusia jäseniä ja aktiivisia toimijoita – hän on järjestänyt muun muassa luontoretkiä ja -tapahtumia, tehnyt maastokartoituksia ja antanut lausuntoja eri hankkeista. Selen tekee arvokasta vapaaehtoistyötä, joka kertoo aidosta omistautumisesta luonnonsuojelulle ja luonnon hyväksi toimimiselle, tiedotteess todetaan.

Palkinnon myöntää Keski-Uudenmaan ympäristölautakunta. Vuonna 2018 lautakunta halusi palkita erityisesti yksityisen henkilön, yrityksen tai yhteisön, joka on edistänyt toiminnassaan luonnonsuojelua. Palkinnot luovutetaan tilaisuudessa, joka järjestetään 18.6.2018 Nurmijärvellä.

Lue lisää aiheesta viikonvaihteen Nurmijärven Uutisista!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat