Paikallisurheilu

Lepsämäläinen Pyry Topio uusi voittonsa beach volleyssa

URHEILU Pyry Topio juhli Vaala Beach Volleyn voittoa myös vuosi sitten.

Janne Marttila ja Pyry Topio nappasivat voiton beach volleyn SM-osakilpailussa.

Jukka Sorsa

Lepsämäläinen Pyry Topio on voittanut viime viikonloppuna Vaalassa järjestetyn beach volleyn SM-osakilpailuturnauksen yhdessä peliparinsa Janne Marttilan, Team Härkönen, kanssa.

Topiosta tuli näin ollen Vaala Beach Volleyn tuplamestari, sillä hän juhli voittoa myös vuosi sitten yhdessä Marko Määttäsen kanssa.

Kaksikko selvittivät lauantain alkukarsintojen jälkeen tiensä sunnuntain jatkopeleihin. Sunnuntain ensimmäisessä pelissä he saivat vastustajaksi toisen nurmijärveläisen, Vili Topion ja Valtter Pennasen, Team TMR Invest.

Tämä peli päättyi Topion ja Marttilan voittoon. Välierissä vastassa oli Pasi Hyvärinen ja Tuomo Ikonen,Team Lapti. Peli oli tiukka, mutta Team Härkönen voitti numeroin 2-0 (23-21, 27-25).

Finaalissa Topio ja Marttila, Team Härkönen, veivät voiton ranking 1. sijoitetuilta Pekka Piipolta ja Teppo Pulkkiselta selvin eränumeroin 2-0 (21-18, 21-13).

Topio ja Marttila pelasivat beach volleyta peliparina nyt ensimmäisen kerran. Marttila pelaa lentopallon SM-liigaa Team Lakkapäässä Rovaniemellä ja on kotoisin Oulusta.

Vili Topion ja Valtter Pennasen, Team TMR Invest, loppusijoitus oli 5.

Tällä viikolla beach volleyssä tulee olemaan vilkas viikko. Helsingissä pelataan aikuisten Avointen turnaus 12.7. ja 13.–15.7. SM-osakilpailuturnaus, LähiTapiola Helsinki Open –turnaus, joka järjestetään Rautatientorilla ja Hietaniemen uimarannalla. Sekä Pyry että Vili Topio osallistuvat pelipariensa kanssa turnaukseen. Turnaukseen on vapaa pääsy.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat