Paikallisurheilu

Torvet soivat ja rumpu kumisi – Rajamäen Kehityksen tiimi näkyvin ja kuuluvin Helsinki Cupin avajaiskulkueessa

Pallot lentävät ilmaan rakelaisten juhliessa voittoaan näkyvimmästä ja kuuluvimmasta läsnäolosta Helsinki Cupin avajaiskulkueessa.

RaKe

Rajamäen Kehityksen joukkueet kokivat Helsinki Cupin avajaisten yhteydessä riemukkaita hetkiä. Rake Leijonat (s.-06) ja Sudet (s. -07) vahvistettuna Pallosalamat -joukkueen jäsenillä (s.-08) palkittiin Helsinki Cupin avajaisissa näkyvimmästä ja kuuluvimmasta läsnäolosta kulkueessa.

Hesa Cuppiin me mennään joukkuehenki ja hauskanpito edellä."

Palkitussa tiimissä oli joukkueenjohtaja Kimmo Kemppaisen mukaan mukana noin 30 pelaaja. Lisäksi mukana oli valmentajia ja pelaajien vanhempia.

– RaKe oli paikalla isoihin seuroihin verrattuna hyvin pienellä väkimäärällä. Voitto kuvastaa hyvin RaKe:n ideologiaa, jonka mukaan asioihin täysillä heittäytymällä ja hyvällä ryhmähengellä voimme saada ihmeitä aikaan, Kemppainen sanoo.

Yli 200 joukkueesta ja noin 3 000 henkilöstä muodostunut kulkue lähti liikkeelle Kiasman edestä. Sieltä matka jatkui Senaatintorille ja Tuomiokirkon portaille.

RaKen tiimillä oli mukanaan Rajamäen metsänkävijöiltä lainattu rumpu. Tapahtumaa varten oli hankittu myös 20 vuvuzela-torvea. Lisäksi pojat olivat valmistaneet itselleen jalkapallokypärät halkaistuista jalkapalloista. Kapellimestarina poikia kannusti ja huudatti seurakuntapastori Markus Asunta Nurmijärven seurakunnasta.

– Hesa Cuppiin me mennään joukkuehenki ja hauskanpito edellä, Kemppainen sanoo.

– Viime kesänä kävimme vähän haistelemassa tunnelmia ja tänä kesänä olimme panostaneet kulkueeseen, hän jatkaa.

Kemppainen arvelee kaikista joukkueista Tuomiokirkon portailla otetun maailman suurimman joukkuekuva pääsevän mukaan Guinnessin ennätystenkirjaan. Tärkeää pojille oli hänen mukaansa myös avajaisissa esiintyneen Lyömättömien freestyle räppi, jonka yksi riimipari oli omistettu RaKen joukkueille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat