Puheenaihe

Ostitko tämän jauhopussin? Älä missään nimessä käytä, saattaa sisältää metallinpaloja

Tältä näyttää takaisinvedettävä tuote.

Myllyn Paras

Myllyn Paras vetää takaisin neljä tuote-erää sen valmistuttamaa lettu- ja vohvelijauhoa, sillä siinä olevassa maitojauheessa on mahdollisesti ohuita metallinsäikeitä, jotka voivat nieltynä aiheuttaa vaaran.

Metallinsäikeet ovat ohuita, 0,4 mm:n paksuisia ja 4-15 mm:n pituisia. Metallisäikeet ovat saattaneet irrota maitojauheen valmistuslinjan kuljettimesta.

Yhtiön mukaan metallisäikeiden esiintymisen riski tuotteessa on erittäin pieni, sillä tuotantolinjalla on metallinpaljastimet. Takaisinveto tehdään varotoimenpiteenä.

Tuotteen nimi on Myllyn Paras Lettu- ja Vohvelijauho 250 g.Takaisinvedettävissä tuote-erissä on parasta ennen -päiväys 7.5.2019, 21.5.2019, 4.6.2019 tai 14.6.2019.

Tuote on ollut myynnissä muun muassa S-ryhmän, K-ryhmän, Tokmanni-ketjun ja muissa myymälöissä koko maan alueella. Kaupoille on annettu ohjeet tuote-erien poistamiseksi myymälöistä.

Tuotteen ostajia pyydetään palauttamaan tuotteet osoitteeseen: Myllyn Paras Oy, Kuluttajaneuvonta, PL 5, 05801 Hyvinkää. Pakkauksesta tulee ilmetä tuotteen parasta ennen -päiväys sekä hyvitystä varten palauttajan nimi sekä yhteystiedot.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat