Urheilu

Jari Kurri määritteli Jokereiden tavoitteen tänään alkavalla KHL-kaudella: "Kuulumme tähän kastiin"

Jari Kurri.

Laura Heino

Jokerien KHL-kausi alkaa tänään kotiottelulla Kunlun Red Staria vastaan. Helsinkiläisten GM Jari Kurri avasi tuntojaan alkavasta kaudesta Jokerien verkkosivuilla. Kiekkolegendan mukaan Jokerit tulee olemaan luisteluvoimainen joukkue, jolla on jälleen eväät menestyä.

– Meillä on luisteluvoimainen joukkue etenkin hyökkääjien osalta ja monipuoliset puolustajat. Uusi päävalmentaja tuo oman kädenjälkensä peliimme, joka perustuu yhdessä tekemiseen ja korkeaan tempoon. Pelaajahankinnoissa olemme korostaneet luistelu- ja pelinopeutta sekä kovaa kuntoa, Kurri sanoi.

– Tarvitsemme jokaista pelaajaa ja haluamme Jokereiden tulevan tälläkin kaudella tunnetuksi vahvasta neljän ketjun pelistään. Energian pitää näkyä jokaisessa ottelussa ja että olemme valmiita pelaamaan joka ilta.

Joukkueen tavoitteena on kuulua sarjan kärkipäähän.

– Haluamme totta kai olla kärjen mukana, kuten viime kaudellakin, jolloin keräsimme sarjassa kolmanneksi eniten pisteitä. Mikä järjestys sitten onkaan tämän kauden runkosarjassa, haluamme näyttää edelleen kuuluvamme KHL:n kärkiseuroihin ja antaa itsellemme hyvät lähtökohdat pudotuspeleihin.

Kurri nostaakin Jokerit sarjan kärkijoukkueiden kanssa samaan kastiin.

– Uskon, että Ak Barsin mestaruus viime keväänä oli hyvä asia koko sarjalle. Se antoi uskoa monille seuroille. Me loimme itsellemme uskoa TsSKA-sarjassa ja näytimme, että suurseurat ovat kaadettavissa.

– Monet ovat nyt panostaneet joukkueisiinsa, kuten Avtomobilist ja Dynamo Moskova. SKA ja TsSKA ovat tietysti edelleen vahvoja, mutta huippujoukkueisiin voidaan laskea mukaan myös Metallurg, Salavat Julajev ja Avangard. Jokerit kuuluu tähän kastiin. Kaiken kaikkiaan kilpailu on koventunut ja taso leventynyt. Se on ihan tervettä.

Eteneekö Jokerit KHL:n pudotuspeleihin?

Kyllä
74% (14 ääntä)
Ei
26% (5 ääntä)
Ääniä yhteensä: 19

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat