Paikallisurheilu

NJS:n naiset pelasivat tasapelin – ottelu FC Viikinkejä vastaan päättyi 1–1

NJS:n Heidi Hellgrén pallotaistelussa.

risto lampinen

NJS:n naisten joukkue jäi tasapeliin 1–1 (1–0) FC Viikinkejä vastaan pelatussa sarjakauden viimeisessä vierasottelussa. Ottelu pelattiin sunnuntaina Helsingin Vuosaaressa.

Ottelulla ei ollut kummankaan kannalta varsinaista merkitystä, mutta FC Viikingeillä saattoi olla jotain hampaankoloon joukkueiden edellisestä pelistä muutaman viikon takaa, kun NJS teki voittomaalin ottelun viime sekunneilla.

Toinen puoliaika oli enemmän NJS:n hallintaa.”

NJS lähti otteluun hieman normaalista poikkeavalla kokoonpanolla ja antoi peliaikaa niille, jotka olivat saaneet sitä viime aikoina hieman muita vähemmän.

Pelin alussa NJS ei ollut saanut palloa vielä kertaakaan vastustajan kenttäpuolelle, kun toisella minuutilla FC Viikinkien Anni Lappalainen hakeutui laukaisupaikkaan ja laukoi noin 20 metristä oikeaan ylänurkkaan. NJS:n maalissa pelannut Anette Helanne ei mahtanut laukaukselle mitään.

Maalin jälkeen peli tasaantui ja NJS:kin pääsi peliin mukaan.

NJS hallitsi puoliaikaa lievästi, mutta ei saanut vaarallisia maalintekotilanteita aikaan paria kulmapotkua lukuun ottamatta. Puoliaika päättyi näin FC Viikinkien 1–0-johtoon.

Toinen puoliaika oli enemmän NJS:n hallintaa. Tasoitusmaalia saatiin odottaa 12 minuuttia. Heidi Hellgrén avasi laitaan Sara Kärnalle, joka syötti noin 20 metriin Oona Seveniukselle. Hän puolestaan siirsi pallon alapuolelleen Tia Laineelle, joka laukoi lähes samasta paikasta kuin Viikinkien Lappalainen ensimmäisellä puoliajalla, mutta paria metriä kauempaa komeasti tolpan kautta pallon Viikinkien maalin.

Loppupeli oli aika tasaista pelailua lievässä NJS:n hallinnassa, jossa molemmat joukkueet taistelivat välillä kovaakin. NJS:lla oli pari vapaapotkua, joista ei kuitenkaan maalia tullut. FC Viikingitkään eivät saaneet lisämaaleja, joten joukkueet päätyivät pistejakoon.

NJS:lle ottelu varmaankin täytti tarkoituksensa, kun vähemmän pelanneet saivat hyvin peliaikaa ja lopputulos oli kuitenkin kohtuullinen.

Keskikentän pohjan Jenna Hippi ja Tia Laine ja kärjen Sara Kärnä tekivät taas paljon töitä, kuten myös tauolta peliin tullut Oona Sevenius. Vuosaaren kenttä oli kostea, pehmeä ja huonokuntoinen, mikä myös vaikutti pelin tasoon.

NJS:lla on ensi lauantaina edessään sarjakauden viimeinen kotiottelu, kun vastaan tulee FC Honka/2.

NJS:lle ei ottelulla ole sarjasijoituksen kannalta mitään merkitystä, vaan lohkovoittohan on ollut ja kaksi kierrosta selvä, mutta FC Honka/2 taistelee vielä viimeisellä kierroksella putoamista vastaan VJS:n ja PK-35/2:n kanssa.

NJS:n naiset kohtaavat lauantaina 22. syyskuuta FC Honka/2:n. Ottelu alkaa kello 13 Klaukkalan nurmella.

NJS:n kokoonpano

Anette Helanne, Nea Kujala, Paula Kantelinen, Heidi Rajakko (46 min Laura Grönqvist), Jessika Laakso, Jenna Hippi, Tia Laine, Julia Jokiranta, Tytti Kemppainen (46 min Oona Sevenius), Heidi Hellgrén, Sara Kärnä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat