Paikallisurheilu

Kurran edustusjoukkue tavoittelee sarjanousua – sarjakausi alkaa lauantaina Klaukkalasta

Kurran edustusjoukkueen sarjakausi käynnistyy viikonloppuna kotipelillä Kirkkonummen Salamia vastaan.

harri lepolahti

Jääkiekon sarjakausi käynnistyy kolmosdivisioonassa ensi lauantaina.

Nurmijärveläinen jääkiekkoseura Kurra Hockey Team (KHT) lähtee tavoittelemaan uudistuneena paikkaa sarjan kärjessä ja sen myötä mahdollisuutta nousukarsintaan.

KHT on tehnyt yhteistyösopimuksen junioriseura Kurra Hockeyn kanssa ja pelaa alkavalla kaudella Kurran edustusjoukkueena nimellä Kurra Hockey Team. Yhteistyö vahvistaa molempia seuroja ja mahdollistaa pelaajavaihdon sekä valmennusyhteistyön.

Joukkue on kovatasoinen, joten uskon sen menestymiseen.”

KHT lähtee kauteen iskukykyisenä. Vain muutama pelaaja on vaihtunut, mikä kertoo siitä, että joukkue on vetovoimainen. Jatkosopimuksen ovat tehneet muun muassa viimekaudella pistepörssin kärkipaikoilla olleet Jere Näsman ja Samuli Sorsa.

Muutama pelaajavaihdoskin on, kun joukkueen jättivät maalivahti Joonas Nieminen, puolustaja Ville-Petteri Heino ja hyökkääjä Otto Leppänen. Tilalle ovat tulleet maalivahti Henri Parkkonen EVU:sta ja kenttäpelaajat Tapani Leivo Viikingeistä sekä Roope Aaltonen ja Lauri Kokko Kurran A-junioreista.

Päävalmentajana jatkaa kokenut Toni Kleemola, joka viime kaudella johdatti joukkueen tähän asti parhaaseen tulokseen. Joukkue sijoittui runkosarjassa toiseksi ja pääsi karsimaan noususta. Kevään karsintapeleissä menestys ei aivan riittänyt nousuun asti.

Päävalmentaja on luottavainen joukkueen mahdollisuuksiin.

– Nyt on uusi kausi ja harjoituspelit ovat menneet hyvin. Joukkue on kovatasoinen, joten uskon sen menestymiseen, Kleemola kiteyttää.

Joukkueen kokoonpanossa on tällä hetkellä 27 pelaajaa.

Jääharjoituksia on ollut elokuun alusta lähtien ja joukkue on pelannut muun muassa kaksi harjoitusottelua kakkosdivisioonan TuusKia vastaan. Toisesta pelistä tuli selvä voitto ja toisesta niukka tappio.

”Pää-valmentajana jatkaa Toni Kleemola.”

Joukkue pääsee viikonloppuna kovaan testiin heti ensimmäisessä sarjapelissä kotihallissaan (Lepsämäntie 12), kun vastaan asettuu viime kaudella kakkosdivisioonassa pelannut Kirkkonummen Salamat. Ottelu alkaa lauantaina 22. syyskuuta noin kello 19.50.

Kolmosdivisioonan etelä lohkossa on mukana kaikkiaan 11 joukkuetta ja sarja pelataan kaksinkertaisena. Kaksi parasta pääsee karsimaan noususta.

KHT pelaa kotiottelut Klaukkalan jäähallissa ja kotipelipäivä on lauantai.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat