Paikallisurheilu

Kurran voittojuhlat jatkuvat – hallitsee nyt sarjataulukon kärkipaikkaa

KHT nousi sarjakärkeen voitettuaan viikonloppuna Kiekko-Nikkarit.

Lauri Parviainen

Kurra Hockey Team on ollut toistaiseksi voittamaton kotona, eikä vieraissakaan ole tappiota tullut. Joukkue on pelannut kolmosdivisioonassa viisi kierrosta ja hallitsee nyt sarjataulukon kärkipaikkaa.

Ottelusta muodostui yllättäen kurralaisten hallitsema näytös."

Viikonloppuna 20. lokakuuta Klaukkalassa nähtiin KHT:n ja Nikkareiden etukäteen tasavahvaksi veikattu kohtaaminen. Ottelusta muodostui kuitenkin yllättäen kurralaisten, ottelun alusta lähtien, hallitsema näytös.

Nikkarit olivat koko ottelun ajan luistimen potkun jäljessä. Päätösvihellyksen jälkeen Klaukkalan jäähallin taululla komeili kotijoukkueelle voittolukemat 12–3.

Ensimmäisessä erässä maalitehtailun aloitti, parin minuutin pelin käynnistymisen jälkeen, Samuli Sorsa, joka onnistui myös toistamiseen viiden minuutin kohdalla. Sorsan esitys ottelussa oli kokonaisuudessaan uskomattoman vahva, miehen kirjauttaessa henkilökohtaisiksi tehoiksi peräti 5+2.

Kumpikin joukkue onnistui maalinteossa ensimmäisen erän aikana vielä kerran ja tauolle lähdettiin 3–1 lukemissa.

Näsman tehokkaana syöttöpuolella."

Toisessa erässä KHT:n lento jatkui. Kaksi maalia syntyi ylivoimalla Tapani Leivon ja Lasse Malon viimeisteleminä. Nikkarit saivat vuorostaan tilaisuuden ja hyökkäyksen päätteeksi kavennusmaalin erän puolessa välissä. Vähän ennen taukovihellystä Henri Laurila laukoi vielä KHT:lle johtolukemiksi 6–2.

Kolmas erä oli KHT:lle varsinaista maalijuhlaa. Kotijoukkue onnistui maalinteossa peräti kuudesti, kun taas vastustaja ei saanut kuin yhden osuman. Kolmannessa erässä maali-ilottelun aloitti Jere Näsman, joka kunnostautui ottelussa erityisesti myös syöttöpuolella. Näsmanin tehot 1+4. Kurran maalissa vastustajan maalintekoyritykset torjui viimeisenä lukkona ottelun hyvin pelannut Eetu Leppänen.

Alkukauden esitysten perusteella Kurran edustusjoukkueen peli kulkee ja tulosta syntyy. Päävalmentaja Toni Kleemola on onnistunut kokoamaan Nurmijärven edustuskiekkoon menestyvän joukkueen, jonka pelitapaa on ilo seurata. Ennustettavissa on, että voittoja saadaan juhlia myös jatkossa.

Seuraavaksi KHT kohtaa vieraissa perinteikkään helsinkiläisseuran Karhu-Kissat Kaarelan uudessa jäähallissa Helsingissä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat