Urheilu

Jokereilla jo 5 voiton putki, mutta Marjamäki jatkoi kritiikkiä – "Laatu ei ollut kauhean hyvää"

Lauri Marjamäki.

Kari Pekonen

Helsingin Jokerit teki onnistuneen reissun Tallinnaan viikonloppuna jääkiekkoliiga KHL:ssä. Sunnuntaina reissu päättyi 3–2-voittoon Severstalista. Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki ei ollut sitä täysin tyytyväinen joukkueensa pelaamiseen.

– Täytyy olla tosi onnellinen siitä, että voitettiin tänään. Pelaamisen laatu ei itseasiassa ollut kauhean hyvää kahdessa ensimmäisessä erässä. Silti olimme hyvin sitoutuneet puolustuspelaamiseen. Tuntui vähän, että meidän syöttöpeli ei ollut kauhean hyvää. Jääkin oli toisaalta aika huono, mutta ei se ota mitään pois siitä, että meidän pelaamisen laatu ei ollut sitä, mitä haluttiin. Kolmas erä oli meidän parasta pelaamista. Ensimmäisessä kahdessa erässä ei ollut juurikaan vastustajalla paikkoja, mutta kolmannessa tuli kahdesta aloitustappiosta molemmista maalit, Marjamäki sanoi Jokereiden sivuilla.

– Tahtotila on kuitenkin kova joukkueessa. Nicklas Jensen teki kaksi maalia ja hänestä näkee, että hän haluaa ratkaista pelejä. Olemme kyllä iloisia näistä kahdesta pisteestä, Marjamäki jatkoi.

Perjantaina Jokerit kaatoi Moskovan Spartakin jatkoajalla Tallinnassa. Lähellä jatkoaika oli tälläkin kertaa, mutta Jensen iski Jokereiden voittomaalin 35 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua.

Jokereiden avausmaalista vastasi John Norman jo avauserässä.

Jokerit on voittanut nyt viisi ottelua putkeen.

Jokereiden pelit jatkuvat tällä viikolla vierasottelulla Jekaterinburgia vastaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat