Paikallisurheilu

Halloween-karkeloista voitto Kurralle – A-Rangers kaatui murskalukemin

Kurra otti selvän voiton helsinkiläisestä A-Rangersista numeroin 13 -3.

Harri Lepolahti

Kurra Hockey Team (KHT) kohtasi seitsemännellä kierroksella helsinkiläisen sarjanousijan A-Rangersin. Ottelu pelattiin viime lauantai-iltana 3. marraskuuta Klaukkalassa.

KHT järjesti todelliset maalikarkelot voitettuaan vierailijat numeroin 13–3. KHT on tällä kaudella ollut voittamaton kotona ja lähti otteluun ennakkosuosikkina, joten voitto ei ollut yllätys.

KHT aloitti otteluun todella vahvasti ja hallitsi peliä. Avausmaalin laukoi ensimmäisen peliminuutin jälkeen illan parhaana pelaajana palkittu KHT:n Olli Partanen.

Ensimmäisessä erässä KHT onnistui varsinkin erikoistilanteissa tehden kaksi alivoimamaalia ja kerran maalin ylivoimalla. Erän jälkeen tilanne oli kotijoukkueelle jo 5–1.

Toisessa erässä KHT pääsi ohittamaan maalivahdin kahdesti ja vastustaja kerran. Numerot taululla olivat toisen erän jälkeen 7–2. Kolmannessa erässä vastustajan luistin alkoi jo selvästi painaa ja KHT:n peli kulkea entistä vapautuneemmin. Kotijoukkue laukoi erässä peräti kuusi maalia vastustajan saadessa vain yhden osuman.

Samuli Sorsa pistepörssin kärkeen".

Ottelun loppunumerot eivät anna täysin oikeaa kuvaa joukkueiden tasoerosta. A-Rangers lähti vahvasti haastamaan ja pystyi myös luomaan vaarallisia paikkoja Kurran maalille. Pelissä nähtiin ajoittain varsin tiukkaa taistelua ja yleisö sai viihdettä koko rahan edestä. KHT:n viimeistelytaito oli kuitenkin selvästi parempi, mikä näkyi loppunumeroissa.

Ottelussa Kurran tehomiehinä kunnostautuivat Samuli Sorsa (3+4), Olli Partanen (2+3) ja Antti Niemi (2+2). Maalissa Eetu Leppänen oli totutun varma napsien 36 torjuntaa. Samuli Sorsa nousi samalla koko sarjan pistepörssin kärkeen 13 maalilla ja yhdeksällä maalisyötöllä.

KHT lähtee tappiotta maalitauolle".

KHT lähtee tappioitta maaottelutauolle. Alkukauden tuloksena on seitsemästä ottelusta neljä voittoa ja kolme tasapeliä.

Sarjataulukossa joukkue on toisena OKK:n jälkeen. Joukkueilla on sama pistemäärä, mutta OKK:lla on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Seuraavaksi KHT:n pistejahti jatkuu Helsingissä, jolloin vieraissa Malmilla vastaan tulee heti uudelleen A-Rangers. Kotihallissa Klaukkalassa pelataan seuraavan kerran 24.11., jolloin vastustajana on helsinkiläinen Viikingit Akatemia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat