Paikallisurheilu

Nurmijärven Tanssiopistolle kultaa ja pronssia Estradi-kilpailussa

Nurmijärven Tanssiopiston EK4-ryhmä nappasi kultaa Estradi-tanssikilpailussa.

Lotta Wichmann

Nurmijärven Tanssiopiston tanssijat täydensivät pokaalisijojen värisuoransa jo heti tanssivuoden 2018–2019 alkumetreillä kulta- ja pronssisijoilla 10.–11. marraskuuta Helsingissä järjestetyssä Estradi-tanssikilpailussa.

Kilpailu on esiintymisareena sekä harrastelijoille että tavoitteellisemmin treenaaville tanssijoille.

Tanssikoulu Tanssilan järjestämässä tanssikilpailussa nähtiin tällä kertaa yli 150 baletin ja showtanssin esitystä.

Nurmijärven Tanssiopiston edistyneimpien nykytanssijoiden EK4-ryhmä nappasi Estradi -kilpailusta sarjassaan kultaa ja baletin EK2-ryhmä pronssia.

Lotta Wichmannin käsialaa olevan Hyperrr-LIFE -koreografian kilpailussa esittäneet EK4-ryhmän oppilaat kilpailivat yhdistetyssä noviisien ja aikuisten showsarjassa.

Tanssiopiston balettiosaamista kilpailussa edusti junioreiden pienryhmissä kilpaillut baletti-EK2, joka sijoittui Tea Vuotin koreografialla “Kaipaus” pronssille.

Nurmijärveläistä tanssitaitoa esitteli myös balettisoolojen sarjassa kilpaillut Miro Sorvali.

Baletin ja nykytanssin erikoiskoulutusryhmiin kuuluva Sorvarin kilpailussa esittämä Olipa kerran -koreografia palkittiin kunniakirjalla.

–  Vaikka kilpailut ja katselmukset ovat vain pieni osa tanssiopiston opetustyötä, ne ovat tärkeitä myös tanssiopiston maineen kannalta ja tämä syksyn aloitus on ollut kyllä maineemme kannalta liki jättipotti, Wichmann ja Vuoti toteavat.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat