Paikalliset

Yllättäjiä noussut mukaan Vuoden nurmijärveläinen -kisaan – vielä ehdit äänestää

Vuoden nurmijärveläinen -kilpailu käynnissä vielä.

Vuoden nurmijärveläinen -kilpailussa on yhdeksän etukäteen valittua ehdokasta, mutta kärkikamppailuun on noussut myös nimiä listan ulkopuolelta.

Nurmijärven Uutiset

Vuoden nurmijärveläinen -kisan äänestys käy kiivaana. Esiraadin valitsemat yhdeksän ehdokasta ovat saaneet runsaasti ääniä, mutta kisaan on noussut mukaan myös ”mustia hevosia”. Mustat hevoset pääsevät mukaan kisaan, koska lukijoilla on varsinaisten ehdokkaiden lisäksi mahdollisuus äänestää omaa suosikkiaan ehdokaslistan ulkopuolelta.

Mustien hevosten kärjessä keikkuu tällä hetkellä nurmijärveläinen monitoimimies Hannu Metsäranta.

Syitä miksi Metsäranta tulisi valita Vuoden nurmijärveläiseksi, äänestäjät ovat perustelleet muun muassa näin:

”Monelle tuli tutuksi jo -70 luvulla TB:n Hanskina kuka hallitsi asiakaspalvelun. Nyt kun on eläkkeellä toimii aktiivisesti VPK:n ja reserviläisten toiminnassa. Pyyteetön muiden auttaja kuka ei tee itsestään isoa numeroa.”

”Aina iloinen, auttavainen ja ahkera palomies ja reserviläinen, jota lukemattomat nurmijärveläiset saavat kiittää saamastaan avusta.”

”Hannu on aina valmis auttamaan muita. Hän on mukana mm. veteraanien auuttamisessa. Hän kerää varoja VPK:n nuorten varusteisiin. Hän siivoaa vapaaehtoisesti rekkaparkkia Hämeenlinnan väylällä. Hän noutaa apuvälinepalvelusta rikkoutuneita rollaattoreita ja korjaa/korjauttaa niitä ja toimittaa niitä avustustoimintaan. Todellinen pyyteetön vaatimaton toisten auttaja.”

Metsärannan lisäksi useita ääniä on saanut mm. klaukkalalainen tapahtumajärjestäjä Niko Knuuttila.

Knuuttilan valintaa perusteellaan mm. näin:

”Kolme vuotta sitten Nurmijärvellä ei oikeastaan ollu mitään tapahtumia, Knuuttila ansioista tuhansia nurmijärveläisiä pääsee nauttimaan live-ohjelmasta vuositasolla, kyseinen nuori myös tarjoo erillaisia lippupaketteja/leffalippuja yms. perheille, joilla ei talous muuten antaisi periksi. Nurmijärvi on myös tullu sitä kautta useesti esille ihmisille jotka ei oo Nurmijärveä ennen tiennyt.

”Järjestää tosi paljon tapahtumia ympäri nurmijärveä ja tuo isoja artisteja tänne meijän iloks, on aina tapahtumissa kyselemässä muiden kuulumisia sekä aina tosi kohtelias. Tiedän myös paljon yläkoulu/ammattikoulu ikäisiä jotka arvostaa ja pitää Nikoa ”idolina”.”

Metsärannan ja Knuuttilan lisäksi lukijat ovat nimenneet ehdolle myös muun muassa Nurmijärven Ladun aktiivin Keijo Westin, Rajamäen kapinakenraalina tunnetun Matti Luokolan, ravintolayrittäjä Nezir Oralin ja kunnanjohtaja Outi Mäkelän.

Vuoden nurmijärveläinen -kisassa etsitään henkilöä tai tahoa, joka on tehnyt Nurmijärveä tai nurmijärveläisyyttä myönteisellä tavalla tunnetuksi.

Tutustu Vuoden nurmijärveläinen -ehdokkaisiin osoitteessa www.nurmijarvenuutiset.fi/vuodennurmijarvelainen2018

Samasta osoitteesta löydät myös äänestysohjeet. Viimeinen äänestyspäivä on maanantai 31.12.2018.

Vuoden nurmijärveläinen

henkilö, yhdistys, yritys, seura tai jokin muu taho, joka on tehnyt Nurmijärveä tai nurmijärveläisyyttä myönteisellä tavalla tunnetuksi.

Voittajan valitsivat Nurmijärven Uutisten lukijat, jotka saavat äänestää suosikkiaan esiraadin valitsemien ehdokkaiden joukosta.

Vuoden nurmijärveläiseksi valittiin vuonna 2017 bussikuski Eino, ”Eikka” Ojala.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat