Paikallisurheilu

Joulun riemua jäällä – NTL:n joulunäytöksessä riitti vauhtia

TAITOLUISTELU NTL:n luistelijoiden joulunäytöksessä riitti vauhtia.

Aada Kari nautti esiintymisestä.

NTL

Nurmijärven Taitoluistelijat aloittivat joulun jo viime viikonvaihteessa Joulu valkokankaalla -joulutapahtumassa. Seuran luistelijat esittivät liki täydelle katsomolle toinen toistansa vauhdikkaampia esityksiä ja vilahtipa paikalla itse joulupukkikin luistelijoita pienin joulupaketein ilahduttamassa.

4-vuotias Aada Kari esiintyi ensimmäisessä luisteluesityksessään työteliäänä tonttuna.

– Luistelu on kivaa, tykkään paljon pehmoeläinten etsimisestä ja musiikkiin luistelusta, kertoo touhukas Kari.

– Olen oppinut jo luistelemaan eteenpäin ja nousemaan ylös, jos kaadun. Isona haluan tulla muodostelmaluistelijaksi ja luistella isosiskon kanssa samassa ryhmässä, haaveilee luistelun syksyllä aloittanut Kari.

Joulutapahtumassa taituroi myös jo kahdeksan vuotta taitoluistelua harrastanut Anni Kujala, joka toimii kolmatta vuotta luistelukoululaisten apuohjaajana luistelukoulujen ja harrastajien vastuuvalmentaja Katja Lähteenmäen opastuksessa.

– Olen tosi innoissani saadessani työskennellä pienten luistelijoiden kanssa, jotka ovat innokkaita ja halukkaita oppimaan uutta, kertoo aina aurinkoisesti hymyilevä Kujala.

– Olen käynyt jo luistelun ohjaajan perusteet -koulutuksen ja odotan innolla seuraavaan ohjaajakoulutukseen pääsyä. Ohjaamisessa olen yllättynyt siitä, kuinka innokkaita luistelukoululaiset ovat joka kerta päästessään jäälle. Saan siitä itsekin valtavasti energiaa ja iloa.

– On myös palkitsevaa nähdä, kuinka nopeasti luistelukoululaiset jäällä kehittyvät ja saada siitä vaihtelua omaan tiivistahtiseen treenaamiseeni kilparyhmässä.

Niin Kari, Kujala kuin kaikki muutkin NTL:n luistelijat suoriutuivat esityksistään mainiosti hyvin onnistuneessa joulutapahtumassa.

– Vaikka esiinnyin itse ja olin mukana luistelukoululaistenkin esityksessä, parasta oli se, että ehdin katsoa muidenkin esityksiä ja nauttia onnistumisista sekä tapahtuman jouluisesta tunnelmasta, toteaa Anni Kujala tyytyväisenä.

NTL:n luistelukoulu- ja harrastajaryhmiin mahtuu lisää luistelijoita. Ks. lisätietoja www.nurmijarventaitoluistelijat.fi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat