Paikallisurheilu

KHT palasi tauolta tositoimiin – piste ja sarjajohto Nurmijärvelle

KHT ja Salamat tasasivat pisteet Kirkkonummella miesten kolmosdivisioonan ottelussa.

Harri Lepolahti

Kurra Hockey Team aloitti miesten kolmosdivisioonan kevätkierroksen vieraspelillä Kirkkonummella viime lauantaina 5. tammikuuta. Vastassa oli vielä viime kaudella sarjaporrasta ylempänä pelannut Kirkkonummen Salamat.

Ottelusta muodostui tapahtumarikas jännitysnäytelmä."

Ottelusta muodostui tapahtumarikas jännitysnäytelmä tasavahvojen joukkueiden taistellessa voitosta ja arvokkaista sarjapisteistä.

Ensimmäisessä erässä KHT siirtyi 0–1 johtoon erän puolivälissä. Henri Laurila nousi vastustajan maalille ja nosti Lauri Kokon syöttämän kiekon näyttävästi rystyllä maalin kattoon.

Vastustaja sai oman tilaisuutensa erän loppupuolella ja tasoitti pelin lukemiin 1–1. KHT ei tästä lannistunut, vaan pelasi erän loppuun ja puoli minuuttia ennen eräsummerin soimista Roope Aaltonen laukoi kiekon verkkoon onnistuneen hyökkäyksen päätteeksi. Erätauolle lähdettiin KHT:n johdossa numeroin 1–2.

Salamat aloitti toisen erän räväkästi ja loi painetta KHT:n maalille. Vajaan kahden minuutin pelin jälkeen Salamat löysi aukon KHT:n puolustuksesta ja tilanne oli taas tasan numeroissa 2–2.

Erän puolessa välissä joukkue onnistui uudelleen yllättämään nurmijärveläiset. Tilanne kääntyi ensimmäisen kerran kirkkonummelaisten johdoksi numeroissa 3–2.

Toisen erän lopulla Mämmi näytti muille mallia."

Toisen erän loppupuolella KHT:n Henri Mämmi näytti muille mallia ja raivasi tiensä läpi vastustajan puolustuksen. Hyökkäyksen päätteeksi hän tarjoili nappisyötön maalin kulmalle avoimeen paikkaan sijoittuneelle Petteri Grönthalille. Maalivahti ei ehtinyt mukaan ja tilanne oli taas tasoitettu. Toiselle erätauolle lähdettiin numeroissa 3–3.

KHT nousi pisteen turvin sarjan kärkipaikalle."

Kolmas erä oli tasaista ja kovaa kamppailua voitosta. KHT pääsi yrittämään voittomaalia myös ylivoimalla, mutta vastustajan puolustusta ja maalivahtia ei enää onnistuttu ohittamaan. Näin pisteet jaettiin Kirkkonummella ja KHT nousi samalla pisteen turvin sarjan kärkipaikalle.

Salamat puolestaan on sarjan edetessä parantanut peliä ja tehnyt vahvaa nousua. Joukkue on tällä hetkellä sarjassa viidentenä.

Seuraavaksi KHT:llä on kahden pelin viikonloppu. Ensin kotona asettuu vastaan Joukkue IF ja heti seuraavana päivänä vieraissa Hawks.

Otteluilla on suuri merkitys jatkon kannalta, kun kamppaillaan paikoista nousukarsintaan. Kotiottelu Klaukkalan jäähallissa pelataan lauantaina 12.1 klo 19:50.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat