Paikalliset

Terveyskaista ja teefirma yhdistivät voimansa

YHTEISTYÖ Nordqvistin tehtaanmyymälä sijaitsee naapuriyrityksen tiloissa.

Terveyskaistan Mika Rantanen ja Maire Kujala ovat iloisia siitä, että ravintolisiin erikoistunut yritys sai oman tehtaanmyymälän Ilvesvuoreen muuton yhteydessä.

Ulla Yliherne

Nurmijärvelle Ilvesvuoreen viime vuoden alussa koko toimintansa siirtänyt teetalo Nordqvist on perustanut uuden tehtaanmyymälän toisen nurmijärveläisyrityksen, Terveyskaistan tiloihin.

– Tämä tehtaanmyymälä on meille ensimmäinen laatuaan. Tehtaanmyymälästä löytyy laajempi valikoima esimerkiksi erikois- ja kausituotteitamme kuin päivittäistavarakaupoista, teetalon toimitusjohtaja Riku Nordqvist kertoo.

Myös Terveyskaistan toimitusjohtaja Mika Rantanen on tyytyväinen yhteistyökuviosta.

– Yrityksemme keskittyy hyvinvointiin ja itsestä huolehtimiseen. Tee sopii tähän yhtälöön hyvin. Toki molempien yritysten nurmijärveläisyys on vielä erityisen hieno juttu, 11 vuotta sitten yrityksensä perustanut Rantanen toteaa.

Teefirman lisäksi myös Terveyskaista toimii nykyisin Ilvesvuoresta käsin. Yritys pääsi muuttamaan uusiin tiloihin viime vuonna, kesäkuun alussa.

– Tätä ennen ehdimme toimia Kirkonkylän keskustassa kuusi vuotta, mutta edellisiin tiloihin ei ollut mahdollista saada myymälää, Rantanen kertoo.

Ilvesvuoreen muuton myötä yritys onkin saanut avattua myös oman, ravintolisiin erikoistuneen, tehtaanmyymälänsä ovet.

– Tyypillisin asiakkaamme tulee hakemaan apua nivelongelmiin tai energianpuutteeseen. Omaan terveyteen kannattaa panostaa ennen kuin ongelmia ilmenee. Esimerkiksi tähän aikaan vuodesta jokaisen suomalaisen tulisi ottaa D-vitamiinia purkista, Rantanen toteaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat