Paikalliset

Pika- ja retkiluistelijoille tapahtuma Krannilassa lauantaina – luvassa opastusta ja vauhtia

Kuvituskuva.

Arkistokuva

Kirkonkylän tekojäällä pääsee lauantaina 12.1. näkemään pikaluisteluvauhtia, kun Krannilassa järjestetään pika- ja retkiluistelutapahtuma. Luistelijat luistelevat ensin ohjatun yhteisharjoituksen, eli kolme kierrosta letkassa hitaimman mukaan. Sen jälkeen aloitetaan massaluistelun harjoituslähtö, jossa vetäjää ei saa ohittaa.

Tapahtumajärjestäjä Kalevi Vikman kertoo, että vauhti on kovimmillaan silloin, kun luistelijat luistelevat omaan tahtiin 10 kierrosta.

Mukana on maajoukkueluistelijoita, joten nopeimmat luistelijat kellottanevat kovia aikoja, vaikkei kyse olekaan kilpailusta.

Vikman muistuttaa, että kaikilla halukkailla on mahdollisuus osallistua tapahtumaan vaikka tavallisilla luistimilla, jos ei omista pika- tai retkiluistimia.

Jokainen osallistuu kuitenkin omalla vastuullaan. Myös lapset voivat osallistua tapahtumaan, sillä heille on osoitettu oma paikka sisäradalta, kuitenkin matkien nopeamman ryhmän luistelua.

Pikaluisteluesityksen jälkeen on mahdollista saada myös yksilöllistä ohjausta pika- ja retkiluisteluun.

Tapahtuma alkaa tekojäällä, osoitteessa Suojalantie 2, jo klo 9.00 ja päättyy 10.30.

– Paikalle on kutsuttu runsaasti pikaluistelijoita ja samalla tehdään luistelupaikkaa tunnetuksi. Tilaisuuteen tulee Luisteluliiton, Nurmijärven kunnan ja Kalevan Kierroksen edustajia sekä eritoten Tuusulan Tallaajia ja Suomen Ladun edustajia sekä laajalta alueelta pika- ja retkiluistelijoitaVikman kertoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat