Paikalliset

Tällaista parannusta luvassa Lepsälän, Lintumetsän ja Peltolantien suuntien koulumatkaan

Kuvituskuva.

Juha Salonen

Lepsämän, Lintumetsän ja Peltolantien suuntien koulumatkaliikenteeseen on luvassa parannusta. Koulumatkat noilla suunnilla ovat olleet alkuvuodesta joukkoliikenteessä haasteellisia. Kyydin odotusajat ovat venyneet ja osa oppilaista on myöhästynyt oppitunneilta.

Kunnasta saadun tiedon mukaan liikennöitsijä, koulujen ja huoltajien edustajat sekä kunnan koulukuljetustiimi ovat keskustelleet perjantaina 11. tammikuuta eri ratkaisumalleista ja päätyneet tarkentamaan joukkoliikenteen aikatauluja. Aamun ruuhkaisimpaan aikaan lisätään kunnan tilauksesta yksi joukkoliikennevuoro tilannetta helpottamaan.

Tilanne kohenee kunnasta saadun tiedon mukaan todennäköisesti jo ensi viikolla eli viikolla kolme. Korsisaari tiedottaa aikatauluista kotisivuillaan Ajankohtaista-osiossa, uutiskirjeessään sekä sosiaalisessa mediassa heti kun uudet aikataulut astuvat voimaan.

Kunnan puolesta asiasta viestitään huoltajille Helmen kautta sekä kaikille kuntalaisille kunnan kotisivuilla ja Facebookissa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

"9-vuotias joutuisi kulkemaan koulumatkansa kolmella eri bussilla" – Asukkaat vetoavat Lahnuksen bussien puolesta3.12.2018 09.00
Mielipide: Ei tullut koulukyytiä vaan vapaapäivä15.8.2018 11.00
Näin kunta selittää koulukyytiongelmia: Ovat monen uuden asian summa15.8.2018 06.40
Koulukyyti vei nurmijärveläisen erityislapsen koulun sijasta Serenaan – "Lopulta poika piti kyyditä itse oikeaan paikkaan"15.8.2018 06.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat