Paikalliset

Nurmijärveläinen Ritva Lehtinen voitti Ammattikeittiön kokki -sarjan Pro-gaalassa

Ammattikeittiöiden ja ravintoloiden parhaat osaajat palkittiin Helsingissä

Työtehoseuran Antell-ravintolan kokki Ritva Lehtinen valittiin oman sarjansa parhaaksi.

Ulla Yliherne

Finlandia-talossa torstaina järjestetyssä Pro-gaalassa palkittiin ammattikeittiöiden ja ravintoloiden parhaat osaajat. Sarjoja oli yhteensä viisitoista.

Ammattikeittiön kokki -sarjan voitti nurmijärveläinen Ritva Lehtinen. Hän työskentelee Rajamäellä Työtehoseuran Antell-Ravintolan kokkina.

Lehtinen ja neljän hengen ravintolatiimi ruokkii arkisin päivittäin noin parisataa opiskelijaa ja toimihenkilöä.

Lehtisen kanssa samassa kategoriassa kilpailivat Lazaro Torres ISS:n Ultimes Business Gardenista Helsingistä sekä Nalin Sanjeeva Muthugalage Don Espoo Cateringin Kilon Keittiöstä.

Edellisvuosien Pro-voittajista ja esimiehistä koostuneella tuomaristolla oli vankka näkemys siitä, mitä osaamista ravintola-alalla tarvitaan. Tuomarointipaketissa oli mukana finalistin oma tarina, perustelut, suosittelijan sanat, sponsorin mielipide ja nettiäänestyksen yhteydessä kertyneet kommentit.

– Kaikki osa-alueet paketissa ovat tärkeitä, ja jokainen tuomari pisteytti ehdokkaat omista lähtökohdistaan, kertoo tuomariston työskentelyä johtanut Scandic Hotelsin toimitusjohtaja Aki Käyhkö.

Pro-palkinnot jakoi ruoka-alan Mediatalo Keskisuomalaisen kustantama ammattilehti Aromi yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Lisää aiheesta

Rajamäkeläinen kokki kisaa ravintola-alan Oscarista – Ritva Lehtinen tähyää Hans Välimäen, Henri Alénin ja Tomi Björckin seuraan27.11.2018 06.30
Pro-palkinnot jaettiin hetki sitten – tässä ovat Suomen kovimmat ravintola-alan osaajat31.1.2019 23.00

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat