Paikallisurheilu

KHT on nyt sarjan kuumin joukkue – täydet pisteet Riihimäeltä

JÄÄKIEKKO Nikkarit kaatui 1–6.

Henri Parkkonen loisti KHT:n maalilla.

Harri Lepolahti

Kurra Hockey Team matkasi viikonloppuna vieraspeliin Riihimäelle.

Vastaan asettui sarjataulukossa kuudennella sijalla oleva Nikkarit.

Ottelusta ei ennakko-odotuksista poiketen muodostunutkaan varsinaista jännitysnäytelmää sillä KHT otti ohjat jo pelin alussa ja voitti lopulta selvin numeroin 1–6.

KHT pelaa miesten kolmosdivisioonassa ja on hallinnut tällä kaudella sarjaa lähes alusta lähtien. Riihimäen Nikkarit on kuitenkin aina ollut KHT:lle paha vastus, joten tälläkin kertaa odotettiin tasaista kamppailua. Toisin kuitenkin kävi ja taitoero joukkueiden välillä oli yllättävän suuri.

Riihimäellä KHT laukoi ensimmäisessä erässä kolme maalia ja johti erätauolle mentäessä jo 1–3. Maalihanat avasi Henri Mämmi viiden minuutin pelin jälkeen. Seuraavaksi pelikellon pysäytti Samu Tuomisto erän puolivälin paikkeilla vieden nurmijärveläiset 0–2 johtoon.

Nikkareiden kavennus ja ainokainen maali syntyi muutama minuutti tästä.

Tekijänä oli joukkueen ”kultakypärä” Tuukka Räihä. Erän kolmannen osuman KHT:lle viimeisteli Tuomas Orkola ylivoimatilanteessa pari minuuttia ennen erätaukoa.

Toisessa erässä KHT jatkoi pelin hallintaa. Neljä minuuttia oli kulunut, kun Olli Partanen siirsi KHT:n 1–4 johtoon. Erän toinen ja ottelun hienoin maali nähtiin kaksi minuuttia ennen erän loppua, kun Jere Näsman teki hyökkäyksessä upean esityön ja Samuli Sorsa yhtä hienosti viimeisteli maalin kulmalta numeroiksi 1–5. Kolmannen erän alussa Samu Tuomisto ohjasi vielä taitavasti maalin edestä loppunumeroiksi 1–6.

Riihimäellä KHT onnistui laajalla rintamalla. Sekä hyökkäys-, että puolustuspelaaminen toimivat. Pisteille pääsi peräti 12 pelaajaa ja maalivahtipelaaminen oli huippuluokka. KHT on tällä hetkellä selvästi sarjan kuumin joukkue ja pelillisesti taitavin joukkue. Joukkueessa näyttää olevan vahva tekemisen meininki yhdessä sovitun päämäärän eteen.

Seuraavaksi KHT kohtaa kotona Karhu-Kissat. KHT on toistaiseksi voittanut kaikki kotipelinsä ja nähtäväksi jää, säilyykö kotitaika.

Lisäksi KHT:llä on viikonloppuna mahdollisuus voitolla varmistaa paikka nousukarsintaan, joten jännitettävää riittää. Ottelu alkaa Klaukkalan jäähallissa lauantaina klo 19.50.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat